Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, co się dzieje? Potrzebne wsparcie? :*Hejo .
Nawet nie doczytuje ... Bo by mi pewnie parę godzin zajęło ...
Ostatnio żyje w ciągłym stresie dosłownie o wszystko ...
Dupa, dupa, dupa ...
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ... ale perspektywa takiej odległoŝci do tej francy- bezcennaNie zaluj! Serio. Te dobre czasy tu juz dawno sie skonczyly...
Hejo .
Dupa, dupa, dupa ...

Uwierz mi ona jest jak J-23... nawet dziecko mówi o znowu babcia dzwoni....o matko.. moje dzieci nie będa miały telefonów!!![]()
aż nie chcę wiedziećUwierz mi ona jest jak J-23... nawet dziecko mówi o znowu babcia dzwoni....
pełna inwigilacjaMy teoretycznie tez sami jesteśmy, niby mam mamę na miejscu ale ona pracuje wiec pewnie odwiedzi nas raz w tyg jeśli będziemy się dobrze czuć [emoji14] a z drugiej strony lepiej żeby nikt nie decydował o wychowaniu naszych dzieciA ja do tesciow i mamy mam ponad 1000kmi narazie jest fajniee ale coekawe co bedzie za tydzien jak sie dowiedza ze jestem w ciazy
moze beda narzekac zeby wracac bo tam sami jestesmy
Tak! Mysle ze max 2 lata i wracamy. Juz ponad 10 lat i do wielu rzeczy sie przyzwyczailam ale jakos mi sie teskni za pl.. mam super rodzicow i wiem jak bardzo im nas brakuje. Wiec chcialabym byc blizej (ale bez przesady[emoji6]) i czesc rodziny mamy super i zal mi ze nie mamy takiego kontaktu.a wy planujecie wracać?
Hejo .
Dupa, dupa, dupa ...