Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dziękuję :-). Zobaczymy co mi ginek powie.Cos mi mowi ze dziewczynka[emoji6]
Zuravit zawiera tylko skoncentrowany ekstrakt z żurawiny.Dziekuje, za podpowiedz, popytam w polskich sklepach moze będą mieli, dziś z m jedziemy do sklepu od suplemetow to zaopatrzenie sie w żurawinę w pastylkach.. Od wczoraj zaczęłam brac kolejna serie antybiotykow i znów sie martwię o dzidzie nie chce cały czas jej truć. Ale juz wczoraj z bólu mnie skrecalo wiec sie poddalam. Pozatym dzwonili mi z przychodni ze mam zaczac brać antybiotyk bo coś w laboratorium im wyrosło
Czy moglabys mi napisać, jaki jest sklad tego Zuravit to zobacze moze znajde odpowiednik w UK ?
No ratuje się właśnie herbata z sokiem i cytryna, z miodem nie mogę bo tylko podrażnia mi gardło więc narazie odpada. Mnie piersi bolą nadal, wczoraj cały dzień chodziłam w zwykłym biustonoszu (zazwyczaj w domu chodzę w sportowym) i wieczorem myślałam że mi odpadną, może jest szansa że mi też niedługo przestana dokuczac.
![]()
Dziewczynka ale u Ciebie pewnosci nie mam[emoji6]Dr Kredka to ja też proszę o podanie płci, niby coś tam wiem ale to takie 50/50. Więc czekam na Twoją ocenę. [emoji4]
![]()
Proponuje pierwsze sprobowac dynie pizmowa (ta co ma ksztalt gruszki) jest dla mnie smaczniejsza i bardziej wyrazista. I jak robie zupe jrem to daje chili zeby ja podkrecicA ja w życiu dyni nie jadłam. W domu mama nie gotowała to nie wiem czy próbować bo ponoć jak za młodu się jakiegoś smaku nie nauczymy lubić to potem ciężko.
Dziewczynka[emoji6]Dr Kredka ja też chcę znać płeć mojego rozrabiaki!![]()
Dołączam do klubu sportowych biustówstartowałam z małego B a teraz jestem pomiędzy B i C. Nie wiem do końca, bo od dłuższego czasu noszę sportowe S i M
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom