Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny zastanawiałyście się już jak długo chcecie pracowa w ciąży? Ja w pierwszej pod koniec piątego miesiąca poszłam na l4 - teraz też myślę że by mi tak pasowało już w grudniu odpoczywać
zastanawia mnie też kiedy powiedzieć córci że będzie mieć brata lub siostre
mała już jakiś czas nas zamecza że chce dzidziusia i niby mąż jej powiedział że mamusia ma w brzuszku dzidziusia i jak sobie przypomni to przyjdzie i pocałuje brzuszek
ale ona jeszcze nie rozumie że to dużo czasu i bardziej to traktuje jako zabawę. Zastanawia mnie kiedy już tak na serio zacząć ja przygotowywać bo dla niej to będzie przecież duże przeżycie i duża zmiana
właśnie boję się że teraz jest rozpoeszzana bo jedyna wnuczka (teściów ) a później poczuje się odtracona
będę robić wszystko aby tak się nie czuła jednak taki maluch też potrzebuje dużo troski i uwagi - mam nadZieję że sobie jakoś z tym poradzę
Najważniejsze żeby nie faworyzować i poświęcać jak najwięcej uwagi i na pewno będzie dobrze. U nas będzie to trzeci wnuk/wnuczka w rodzinie. W zeszłym roku pojawiła się córka mojej siostry. Była zazdrość a jakże. Nawet chwilowa niechęć. Ale wszystko juz za nami i nie liczę na powtórkę z rozrywki...Moja w lipcu skończyła 3l i od września idzie do przedszkola więc też czekają nas zmianywłaśnie boję się że teraz jest rozpoeszzana bo jedyna wnuczka (teściów ) a później poczuje się odtracona
będę robić wszystko aby tak się nie czuła jednak taki maluch też potrzebuje dużo troski i uwagi - mam nadZieję że sobie jakoś z tym poradzę
![]()