Ika88
Fanka BB :)
W takim razie wyjmą ze mnie małpęmnie też męczy, zimne mleko po łyczku i migdały ze skórą, ale to na chwilkę pomaga. Podobno jak zgaga, to dzieć włochaty będzie..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim razie wyjmą ze mnie małpęmnie też męczy, zimne mleko po łyczku i migdały ze skórą, ale to na chwilkę pomaga. Podobno jak zgaga, to dzieć włochaty będzie..
To zazdro, ja jeszcze z 2-3 tygodnie, zobaczymyW poniedziałek szpital, na obserwację i grzecznie czekam na cesarkę... Nadal nie wierzę, że za moment mamy kwiecień, od grudnia słyszałam tylko, że, jeśli w ogóle przeżyje, będzie to skrajny wcześniak...
Ja też mam mieć cesarke. A masz juz termin wyznaczony? Jak to bedzie u Ciebie wyglądało?W poniedziałek szpital, na obserwację i grzecznie czekam na cesarkę... Nadal nie wierzę, że za moment mamy kwiecień, od grudnia słyszałam tylko, że, jeśli w ogóle przeżyje, będzie to skrajny wcześniak...
U mnie 38+5... i jeszcze nie wiem gdzie chxe rodzić [emoji23][emoji23] czy Gdańsk czy Gdynia...Cześć dziewczyny, czy są tutaj mamusie z Trójmiasta?
Ja mam 38 tydzień
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Kładą mnie szybciej przez cukrzycę ciążową i lekkie nadciśnienie, a kiedy będą ciąć... pewnie zależy od wyników.Ja też mam mieć cesarke. A masz juz termin wyznaczony? Jak to bedzie u Ciebie wyglądało?