Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie te dodatkowe to są prenatalneJa nie bede robic zadnych dodatkowych badan .Tylko prenatalne.
Też za mną chodziły mielone, ale już spełniłam swoją zachciankęJa biore kwas foliowy narazie.A po wizycie zobaczę co poleci gin.
Ja dzisiaj dziewczyny zabilabym za mielonego z ziemniaczkami i sałatą . Jutro mam w poważaniu co chcą inni .Robię mielone.[emoji23][emoji23][emoji23]

Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Dżasta, a Ty czekasz do soboty? Kiedy Ci ta niechciana @ wypada?
Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.
Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.
Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.
Kochana niestety wiek tu nie ma nic do rzeczy...u nas w rodzinie wszyscy zdrowi ja miałam wtedy 25 lat idealny wiek i wyszło jak wyszło. Absolutnie Ci tego nie życzę ale po prostu to tak nie działa że tylko z powodu wieku są wady u płoduMoja córa też wczoraj była meeega niegrzeczna. Może to od tej pogody?
Ja żadnych badań genetycznych nie zamierzam robićjestem młoda, nie przewiduję żadnych nieprawidłowości. Myślę pozytywnie i jeżeli nie będzie żadnych wskazań to nie zamierzam się dodatkowo martwić
![]()