patuśka
Fanka BB :)
To Cie szybko ja wymioty wzieloObiady 5 dni przed @ ból piersi mdłości dziś dzień do @ poranne wymioty i nogi drżace
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Cie szybko ja wymioty wzieloObiady 5 dni przed @ ból piersi mdłości dziś dzień do @ poranne wymioty i nogi drżace
Ale terminy też nie są już na jutro jak się teraz i umówisz to i tak minimum 2 tyg czekania. To twoja 1 ciążą?Do ginekologa właśnie nie wiem kiedy iść bo do 6 tygodnia raczej nic ciekawego mi nie powie
Hej dziewczynki. [emoji4]
Mam pytanko do tych z Was, które są po cc. Czy boli Was teraz blizna? Wewnętrzna lub zewnętrzna, a może obie?
To moja 3 ciąża mam 2 synów 9 i 6 latTo Cie szybko ja wymioty wzieloprzepraszam jesli juz pisalas, duzo nas tutaj. Która to Twoja ciąża?
3 ciążaAle terminy też nie są już na jutro jak się teraz i umówisz to i tak minimum 2 tyg czekania. To twoja 1 ciążą?
Nie spotkałam się żeby ginekolog tak sprawdzał pozamaciczną. Macica i w pozamacicznej powiększa się i jest przekrwiona.Witam, wstałam jak zwykle z mdłościami
U nas pada i pada. A dzisiaj wyruszamy nad jezioro.
Ginekolog po zwykłym badaniu może sprawdzić czy jest pozamaciczna.
@Natuś_ka jak już kiedyś pisałam. W dwóch ciążach miałam pierwsze usg dopiero w 12tc. Nie jestem zwolenniczką robienia sobie usg dla zabawy, 5d, 10d. Jakoś nie wierzę do końca, że jest takie w 100% bezpieczne. Dla mnie 3 to było i tak dużoCo wizytę sprawdzali tętno maluszka i to mi wystarczało.
Są testy różnych firm i stąd pewnie różna cena. Testy tej samej firmy nie powinny znacząco się różnic cenowo.U mnie kosztują grubo ponad 2 tysiące. Ja nikogo nie próbuję namawiać na badania, tylko pytam czy któraś planuje robić.