Kciuki, dziewczyny za wizyty! Ma już któraś termin na genetyczne? Mnie zapisali na 26 września. Będzie skończony 12tc.
Te gentycznie sa tylko prywatnie prawda ? I to jest to 3d ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kciuki, dziewczyny za wizyty! Ma już któraś termin na genetyczne? Mnie zapisali na 26 września. Będzie skończony 12tc.
Ja mam! 12 września. [emoji3]Kciuki, dziewczyny za wizyty! Ma już któraś termin na genetyczne? Mnie zapisali na 26 września. Będzie skończony 12tc.
Nie, każda ma. Robi się między 11 a 14tc. Mierzy się przezierność itp.Te gentycznie sa tylko prywatnie prawda ? I to jest to 3d ?
Nie, genetyczne jest miedzy 11 a 14 tygodniem i należy sie każdej kobiecie w ciąży, to się tylko tak nazywa, tak samo jak na USG w 20-23 mówią połówkoweTe gentycznie sa tylko prywatnie prawda ? I to jest to 3d ?
Tak, bez zadnych problemów. Leżałam dwa razy na patologii, ale tp raczej z moich nerwów. Za pierwszym razem bałam się, ze wypadl mi kawalek czopu w 31 tygodniu i że wody będą się saczyc, zostawili mnie na obserwacji i za drugim razem na koncowce ciąży slabo czułam ruchy przez caly dzien i tez na obserwacje. To juz byl 37 tydzien. A tak to zadnych problemow. My po 1 miesiaczce od zabiegu zaczelismy sie starac i zaskoczylo. Zabieg 30 czerwca, miesiaczka 1 sierpnia i po niej ciąża.Ewelina i ta ciaza donoszona byla bez zadnych problemow? Mi lekarz kazal miesiac dluzej odczekac :/ i dopiero od wrzesnia sie starac. Mam przez to troche obaw.
Nie, każda ma. Robi się między 11 a 14tc. Mierzy się przezierność itp.
Nie, genetyczne jest miedzy 11 a 14 tygodniem i należy sie każdej kobiecie w ciąży, to się tylko tak nazywa, tak samo jak na USG w 20-23 mówią połówkowe
Chyba na NFZ tez jest genetyczne, bo sprawdzaja kość nosowa, przeziernosc karkowa, etc. I obraz 3d nie zawsze da sie podejrzec. Tzn. Da sie, ale jak sie dziecko zle ulozy, to nie widać nicTe gentycznie sa tylko prywatnie prawda ? I to jest to 3d ?
Nie wiem jzk tam u Ciebie, ale jak chodziłam na nfz to dostawałam skierowanie na takie usg.Wiec ja mam wizyte 6 wrzesnia na nfz. To bedzie 11 tydzien. Nie wiem co tam będzie, dopiero zaloza karte ciazy
Nie do końca. To jest czas na wykrycie ewentualnych wad, zespołów itp. Zwykłe dłuższe i dokładniejsze.Wiec to zwykle badanie usg tylko nazwa taka ?![]()