PięknieDziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
PięknieDziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,![]()
pewnie dzidzia spalaSuper wieści z wizyt. Gratuluję dziewczyny!
A mam pytanie do pozostałych czy lekarz Wam też mówił jak szybko bije serduszko? Już chyba druga z was pisze że u niej 180/min, aż się zaczynam martwić czy nasze 130/min to nie za wolno...
Kurcze ja akurat wcale nie słyszałam serduszka. Lekarz tylko sprawdził powiedział że ciąża pojedyncza ile ma cm i termin porodu. I tyle z usg.. Chodzę na nfzSuper wieści z wizyt. Gratuluję dziewczyny!
A mam pytanie do pozostałych czy lekarz Wam też mówił jak szybko bije serduszko? Już chyba druga z was pisze że u niej 180/min, aż się zaczynam martwić czy nasze 130/min to nie za wolno...
Gratulacje! [emoji7]Dziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,![]()
Super, cieszę się że wszystko ok z fasolka [emoji7]To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
Gratulacje[emoji7]Dziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,![]()
Ja miałam 26 równieżJa miałam owulacje 26 to prawie idziemy podobnie [emoji122] Czekam na wieści [emoji854]
Ja też się cieszę bardzo [emoji846] Nie ma nic najwspanialszego jak bicie serca własnego dziecka w sobie [emoji7] Pierwszy raz w życiu to przeżyłam.Super, cieszę się że wszystko ok z fasolka [emoji7]
Ja też się cieszę bardzo [emoji846] Nie ma nic najwspanialszego jak bicie serca własnego dziecka w sobie [emoji7] Pierwszy raz w życiu to przeżyłam.