reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Jak dobrze pamietam to ten pappa okresla tez ryzyko wczesniejszego porodu, nie tylko ryzyko tych trzech wad, także mimo wszystko warto to zrobić.

Dzień dobry!
Witamy nowe koleżanki :)
Wypilam dzis pierwszy raz od dwoch tygodni kawę, męczyłam ja chyba godzine i jakis taki inny smak miała niż zawsze. Chyba nadal sobię ją odpuszczę :D
Ja tez cerę mam lepszą niz przed ciążą.. moze bedzie dziewczynka ❤️😁
Ja z kawa tez mam problem. Nie będąc w ciąży uwielbiam i dziennie musi być kawka. Natomiast teraz wg nie mam na nią ochoty. Wczoraj zrobiłam wypiłam dwa łyki, zostawiłam 'na pozniej' i dziś wylałam 🙈

Co do cery to na początku była idealna, a teraz porazka. Chodź nie przypominam sobie, zebym w ciąży z córka miała takie problemy. Zobaczymy :)

Ja czuję się dobrze. Cycki bolą ale nie ma tragedii 😂 mam tylko lekkie zaparcia i mega wzdęcia. Jutro mam wizytę i mam jakieś czarne myśli 😱
Tylko pozytywne myśli, będzie wszystko dobrze! Ja wizytę mam chyba za tydzień w poniedziałek u gin. Za to we wtorek mam badanie kontrolne w labolatorium, powiedzieli ze kolejna wizyta za 6 tyg. Chyba, ze w liście napiszą inaczej i dostałam ze za dwa…

Tylko pozytywne myśli, będzie wszystko dobrze! Ja wizytę mam chyba za tydzień w poniedziałek u gin. Za to we wtorek mam badanie kontrolne w labolatorium, powiedzieli ze kolejna wizyta za 6 tyg. Chyba, ze w liście napiszą inaczej i dostałam ze za dwa…
Staram się ale gdzieś tam mam stracha. Ja w tym tygodniu robię badania bo 26 mam swojego ginekologa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry