Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja dziś wstałam prawie godzinę później i rano ani mdłości ani zwrotu wody
trochę po obiedzie mnie zemdliło, ale nie było tragedii 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
p nie, a u mnie znow zero mdlosci, jak będzie kolejna para jajek, to ja się wyprowadzam.Dokładnieja w poprzedniej ciąży wymiotowałam może 3 razy a przechodziłam w 1 trymestrze przez covid i jakieś zatrucie pokarmowe.Teraz minimum 4-5 razy dziennie.Inaczej się czuje i dlatego pocieszam się,że może będzie dziewczynka
![]()
To ja bym chciała chłopcap nie, a u mnie znow zero mdlosci, jak będzie kolejna para jajek, to ja się wyprowadzam.![]()
ja już mam dwóch, chce dziewczynkę, chce kokardki, sukienki i laleczki.To ja bym chciała chłopcadla mnie wizja parki nie jest urocza
![]()
w pierwszej ciąży zwymiotowalam dwa razy i koniec i trochę mnie męczyły takie mdłości ale bez wymiotów. Bardziej miałam problemy z osłabieniem, ból nóg, kręgosłupa (ogólnie teraz się zorientowałam ze jestem w ciąży po tym jak wyszkoczylo mi takie dziwne guzy na piszczelach, w pierwszej ciąży miałam tak samo, dziwny objaw ogólnie) ale to chyba coś związanego z hormonami bo później znikanie każda ma mdłości i nie każda wymiotuje, może Cie ominie.![]()
ja praktycznie nie miałam mdłości (naprawdę sporadycznie i takie lekkie) i córka wiec to chyba nie ma regułyp nie, a u mnie znow zero mdlosci, jak będzie kolejna para jajek, to ja się wyprowadzam.![]()
No ja właśnie tych sukienek i kokardek się obawiamja już mam dwóch, chce dziewczynkę, chce kokardki, sukienki i laleczki.![]()
ja mam córkę i mogłabym mieć druga nawetNo ja właśnie tych sukienek i kokardek się obawiam![]()
mój pierwszy objaw to zatkany nos. Tez nietypowo. Ogólnie objawow prawie nie mam, żadnych uciążliwych, choc ten nos mnie irytuje. W tej ciazy, o dziwo, nie jest zabetonowany całkiem, ale trochę przytkany tylko, choc i tak się nie oczyszcza i spływają mi jakieś gluty do gardła, przez co cisgle kaszle.w pierwszej ciąży zwymiotowalam dwa razy i koniec i trochę mnie męczyły takie mdłości ale bez wymiotów. Bardziej miałam problemy z osłabieniem, ból nóg, kręgosłupa (ogólnie teraz się zorientowałam ze jestem w ciąży po tym jak wyszkoczylo mi takie dziwne guzy na piszczelach, w pierwszej ciąży miałam tak samo, dziwny objaw ogólnie) ale to chyba coś związanego z hormonami bo później znika