Super mieć taką duża rodzinkęJa mam kolejnono i zapowiada się
![]()
![]()
reklama
Miala, miała, aż położna fotę robiłaI faktycznie mial/miała tyle włosów po porodzie ?niektóre dzieci się tak fajnie rodzą z takimi czuprynkami ,moi aż tyle nie mieli ale temu starszemu szybko rosly wlosy i dalej ma takie geste co pojdziemy do fryzjera to on zarasta moment ;d

Tu miała 2 mies
Oj kosztują, kosztują, u nas same dodatkowe zajęcia dzieci to ok 2 tys, a gdzie reszta.....Super mieć taką duża rodzinkęteż zawsze chciałam mieć minimum 3
nie wiem czy zdecydujemy się na więcej , ze względów bardziej materialnych bo dzieci kosztują i to nie mało
ale gdyby nie to to mogłabym mieć gromadkę;d
No ale wiadomo, decydując się na gromadkę trzeba się z tym liczyć.
Jestem po lekarzu, ogólnie wyniki wszystkie ok, tsh tłumaczył doktorek że lepsze niskie jak za wysokie, z tym nic się nie robi i nie ma wpływu na dziecko, za to za wysokie już tak.
Zgody na poród sn nie mam, także będzie cc.
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham

unikke1
Fanka BB :)
Nie jestem przeziębiona. Ale ból głowy mam koszmarnyCzy Ty jesteś też przeziębiona? Bo mi na takie koszmarne mdłości pomagała zimna woda, koniecznie z lodem. Można spróbować! I oprócz tego jadłam dużo zupy pomidorowej, ale ja na początku ciąży mogłam jeść kilogramy pomidorów, więc może to dlatego udawało się ją utrzymać![]()

Karo_lina129
Ooo na naczynia to samo… identycznie. Ale teraz mam już mniejsze niż wtedy.O matko, miałam tak samo.Lodówka to był taki zabójca. Z pięć razy mnie zaatakowała tak skutecznie, że wymiotowałam. Mycie zębów też było koszmarem... Aktualnie wciąż mnie brzydzą naczynia w zlewie, muszę co chwilę wymieniać gąbeczkę do naczyń bo inaczej nic nie zmyję, ale na szczęście to już tylko mdłości, bez wymiotów.
93kora
Moderator
A czemu nie masz szansy na poród SN?Jestem po lekarzu, ogólnie wyniki wszystkie ok, tsh tłumaczył doktorek że lepsze niskie jak za wysokie, z tym nic się nie robi i nie ma wpływu na dziecko, za to za wysokie już tak.
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham![]()
Ja jestem po sn , później CC i zdecydowanie wolę SN. Lepiej jak boli przed porodem a nie później pionizacja i o eeezu.
niezapominajka876
No to super że tak dobrze się rozwija ten bobasJestem po lekarzu, ogólnie wyniki wszystkie ok, tsh tłumaczył doktorek że lepsze niskie jak za wysokie, z tym nic się nie robi i nie ma wpływu na dziecko, za to za wysokie już tak.
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham![]()

Bo mam dwie cesarki za sobą pod rząd, powiedział że gdyby była jedna to żaden problem, ale dwie to już macica słaba, on nie chce ryzykować i ja w sumie też nie..A czemu nie masz szansy na poród SN?
Ja jestem po sn , później CC i zdecydowanie wolę SN. Lepiej jak boli przed porodem a nie później pionizacja i o eeezu.
reklama
Ja dziś to samo, w czole aż pulsujeNie jestem przeziębiona. Ale ból głowy mam koszmarny![]()

Podziel się: