reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
I faktycznie mial/miała tyle włosów po porodzie ?;) niektóre dzieci się tak fajnie rodzą z takimi czuprynkami ,moi aż tyle nie mieli ale temu starszemu szybko rosly wlosy i dalej ma takie geste co pojdziemy do fryzjera to on zarasta moment ;d
Miala, miała, aż położna fotę robiła 😄
Tu miała 2 mies
Screenshot_20250916_105641_Photos.jpg

Super mieć taką duża rodzinkę;) też zawsze chciałam mieć minimum 3 ;) nie wiem czy zdecydujemy się na więcej , ze względów bardziej materialnych bo dzieci kosztują i to nie mało:D ale gdyby nie to to mogłabym mieć gromadkę;d
Oj kosztują, kosztują, u nas same dodatkowe zajęcia dzieci to ok 2 tys, a gdzie reszta.....
No ale wiadomo, decydując się na gromadkę trzeba się z tym liczyć.

Jestem po lekarzu, ogólnie wyniki wszystkie ok, tsh tłumaczył doktorek że lepsze niskie jak za wysokie, z tym nic się nie robi i nie ma wpływu na dziecko, za to za wysokie już tak.
Zgody na poród sn nie mam, także będzie cc.
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham 😊

Czy Ty jesteś też przeziębiona? Bo mi na takie koszmarne mdłości pomagała zimna woda, koniecznie z lodem. Można spróbować! I oprócz tego jadłam dużo zupy pomidorowej, ale ja na początku ciąży mogłam jeść kilogramy pomidorów, więc może to dlatego udawało się ją utrzymać 🤔
Nie jestem przeziębiona. Ale ból głowy mam koszmarny 😭

O matko, miałam tak samo. 🥹 Lodówka to był taki zabójca. Z pięć razy mnie zaatakowała tak skutecznie, że wymiotowałam. Mycie zębów też było koszmarem... Aktualnie wciąż mnie brzydzą naczynia w zlewie, muszę co chwilę wymieniać gąbeczkę do naczyń bo inaczej nic nie zmyję, ale na szczęście to już tylko mdłości, bez wymiotów.
Ooo na naczynia to samo… identycznie. Ale teraz mam już mniejsze niż wtedy.

Jestem po lekarzu, ogólnie wyniki wszystkie ok, tsh tłumaczył doktorek że lepsze niskie jak za wysokie, z tym nic się nie robi i nie ma wpływu na dziecko, za to za wysokie już tak.
Co do prenatalnych powiedział że mam super wyniki, takie ryzyko w moim wieku to idealny wynik....nie zaleca robienia żadnych dodatkowych badań i się go posłucham 😊
A czemu nie masz szansy na poród SN?
Ja jestem po sn , później CC i zdecydowanie wolę SN. Lepiej jak boli przed porodem a nie później pionizacja i o eeezu.

No to super że tak dobrze się rozwija ten bobas 🥹🥰

A czemu nie masz szansy na poród SN?
Ja jestem po sn , później CC i zdecydowanie wolę SN. Lepiej jak boli przed porodem a nie później pionizacja i o eeezu.
Bo mam dwie cesarki za sobą pod rząd, powiedział że gdyby była jedna to żaden problem, ale dwie to już macica słaba, on nie chce ryzykować i ja w sumie też nie..

reklama
Do góry