Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Lene - śliczna różowa panienka z Twojej Haneczki
a kruche spokojnie możesz jeść, ja wcinałam petit berry, ciastka maślane, dmuchane, białą czekoladę... ale jak zjadłam za dużo to małą energia roznosiła i spać nie chciała wcale heh
więc musiałam ograniczyć a to tragedia bo mnie tak na słodkie nosi że aż się łapy trzęsą
)
Ada - twarda z Ciebie babka, dasz radę
skoro Lucky sobie radzi to Ty dasz radę 3 razy tyle
i już sie tak nie kryguj ;-)
Chciałam dzisiaj w parafii popytać o chrzciny ale proboszcz miał być za 20 minut, to czekałam a potem za pół godziny to uciekłam bo czas karmienia się zbliżał wielkimi krokami a nie chciałam na sygnale do domu wracać
Innym razem się wszystkiego dowiem. Chyba że któraś z Was (Iwonka?) ma to już za sobą lub wie i powie jakie dokumenty trzeba zanieść i kiedy i na ile przed chrztem się zapisać...
Ada - twarda z Ciebie babka, dasz radę
Chciałam dzisiaj w parafii popytać o chrzciny ale proboszcz miał być za 20 minut, to czekałam a potem za pół godziny to uciekłam bo czas karmienia się zbliżał wielkimi krokami a nie chciałam na sygnale do domu wracać

rozpuszcze sobie ja i bede miala.. juz rozki pokazuje i ciagle na raczkach.. jutro znowu sprobuje z tym lozeczkiem.. mam nadzieje ze sie do niego nie zrazi i w nocy dalej bedzie w nim spac.. ech.. mam nadzieje ze w koncu nauczy sie zajmowac troche soba..