A
ada04
Gość
Nie wiem IZA czy od tego tak myślę spróbuje podać jutro i zobaczę jak znowu zwymiotuję to nie dam więcej a powiedz mi dajesz Pati od 2 tygodnia życia....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Silka a moze ma kolke? bo onasie zazwyczaj objawia wieczorem miedzy 18-22 i trwa okolo 2godz.....Ada, mój mały też 2 dzień wieczorem marudzi... Niby najedzony, przewinięty, wsio ok, a ten wyje i wyje i się wyginai tak z 2 godzinki, potem zasypia ... Eh..... Nie mogę się doczekać kiedy będzie przesypiał całe noce
![]()

noc nam minela na szczescie dobrze, ale Misio spal ze mna w lozku bo balam sie go dac do lozeczka:-(hej.
babcia zajmuje się Leosiem więc mam chwilkę odsapki.
Majeczko jak noc??? wiem dokładnie jak to jest, stoi się cała noc nad łóżeczkiem i nadsłu****e czy oddycha czy nic się nie dzieje. Teraz już mniej tak stoję ale zaraz po powrocie ze szpitala z 3dni były takie, że cały czas się bałam.

ale dziś w nocy go wzięłam do siebie to spał długo....kurczę nie chce go tego uczyć nie na ręke mi to...ale się w łóżeczku budzi co chwilę i co mam zrobić....już sama nie wiem.....a mleko ma kolki właśnie typowo więc kolek nie ma a zawsze wieczorem zaczyna koncerty teraz jeszcze śpi ae zaraz wstanie na papu i tak będzie sie wił do 20.00 potem kąpanie troche sie uspokoi i spanie i tu też nim uśnie to się wije nie raz do dwunastej
boże jak se da radę zakupy obiad itp i mały
oj będzie ciężko....