A
ada04
Gość
SILA masz ślicznego Alinka Okrąglinka....:-)
MASIU jaki słodki całus od Leosia...:-)
A mój księciunio właśnie leży w leżaczku i wali kupę aż huczy
ciekawe czy uśnie bo odkąd wróciliśmy ze spacerku to nie chce...tylko pośpi 15 minut i słychać łeeee....
:-)
U waszych maluszków też schodziła skórka mojmu schodzi z nóżek i trochę z buźki...kąpie w Oilanum mam mydełko Oilanum nie wiemczym to natłuszczać aby szybko zeszło

MASIU jaki słodki całus od Leosia...:-)
A mój księciunio właśnie leży w leżaczku i wali kupę aż huczy
ciekawe czy uśnie bo odkąd wróciliśmy ze spacerku to nie chce...tylko pośpi 15 minut i słychać łeeee....
:-) U waszych maluszków też schodziła skórka mojmu schodzi z nóżek i trochę z buźki...kąpie w Oilanum mam mydełko Oilanum nie wiemczym to natłuszczać aby szybko zeszło
a poza tym całkiem nie dawno się urodziła więc jeszcze się unormuje, jeśli masz pokarm i mała ładnie je to nie dawaj butli!!
boże powiedzicie mi czemu tak bo ja się znowu boje że mu cos jest teraz go karmi moja mama zobaczę co po tym będzie...

Szkoda mi Go kiedy tak się wkurza przy cycu 
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c8db6872586807d.html"]
ale wiecie ja już sama nie wiem duzo jest przy cycu, ale strasznie ulewa jej sie. synek też tak miał, zawsze wyglądał na zabiedzonego bo był chydy, nie był nawet jako niemowle pyzunią. Ja znazlazłam w jego książeczce info i patrze że też troche za mało na początku przybierał a róśł zdrowo i rok przy cycu był. jak zaczne dokarmiać to po 3 miesiącach by by cycuś, juz sama nie wiem, a druga pediatra mówi że na samym cycu to w pierwszym miesiącu moze przytyć tylko 400g i wg niej prawidłowo, no ale ja już sama nie wiem......... mozna sie załamać bo każda innaczej gada:-( Jak mi jedak bedzie kazać dawać mleko to się wkurze i powiem ze dzicka nie głodze a chce karmić piersią, mała nie sprawia wrażenia głodnej

A zaraz znowu się obudzi na mleko, tylko mam nadzieję, że już zaśnie i obudzi się o 2-3 i da mamusi troszkę odpocząć