Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Witam!
Co do pryszczyków to mój Grzdyl miał na nosie zaraz po urodzeniu i po tygodniu mu znikły. Na razie odpukać w niemalowane skórkę ma ładną. Kąpię go w oilatum i niczym nie smaruję bo jak raz uzyłam oliwki to mu brzuszek wysypało czerwonymi plamami. A samo oilatum wystarczająco natłuszcza. I myję mydełkiem w kostce, tzn. małz myje. a pupę smaruję bepanthenem.
No i muszę się przyznać że z dietą u mnie kiepsko, bo nie moge się powstrzymać od słodkiego i wcinam lody, princepolo, delicje itp..Ale Grzdyl nie protestuje więc sobie na trochę pozwalam.
Katja co do papierosów to byłam w weekend na weselu i znajomi palili a mnie aż ściskało żeby zapalić i pewnie bym się nie powstrzymała gdyby nie małż który mi zrobił o to awanturę jak juz wyciągałam rękę po fajeczkę, za co się na niego obraziłam.
No jeszcze z pół roku dopóki Grzdyl będzie cycolił i potem po półtorarocznej abstynencji wypiję butlę wina i wypalę pół paczki papierosów!;-)
Kurka i mam jeszcze problem z kroczem które się nie chce zagoić bo mi jakieś felerne szwy założyli, niby rozpuszczalne tylko że się nie rozpuściły. Jakieś 2 mi same wyszły potem ginka mi z 7 wyciągnęła, potem znowu znalazłam jeszcze 2, a krocze nadal bolało. No i wczoraj ginka mi wyciągneła następne 2 a sie nie zdziwię jak jeszcze coś siedzi bo boli nadal.
Nieżle mnie pocieli jak tyle szwów. A małż się pyta kiedy się będziemy mogli poprzytulać jak należy.
I wogóle jakiś taki luz w pochwie czuje. Jak wkładałam globulke to plum i spada w dół. Czy to normalne?
Co do szczepionek to ja się chyba zdecyduję na skojarzoną oraz przeciw wzw typu b oddzielnie. Wiecie może coś o szczepionce przeciw rotawirusom?
Co do pryszczyków to mój Grzdyl miał na nosie zaraz po urodzeniu i po tygodniu mu znikły. Na razie odpukać w niemalowane skórkę ma ładną. Kąpię go w oilatum i niczym nie smaruję bo jak raz uzyłam oliwki to mu brzuszek wysypało czerwonymi plamami. A samo oilatum wystarczająco natłuszcza. I myję mydełkiem w kostce, tzn. małz myje. a pupę smaruję bepanthenem.
No i muszę się przyznać że z dietą u mnie kiepsko, bo nie moge się powstrzymać od słodkiego i wcinam lody, princepolo, delicje itp..Ale Grzdyl nie protestuje więc sobie na trochę pozwalam.
Katja co do papierosów to byłam w weekend na weselu i znajomi palili a mnie aż ściskało żeby zapalić i pewnie bym się nie powstrzymała gdyby nie małż który mi zrobił o to awanturę jak juz wyciągałam rękę po fajeczkę, za co się na niego obraziłam.
No jeszcze z pół roku dopóki Grzdyl będzie cycolił i potem po półtorarocznej abstynencji wypiję butlę wina i wypalę pół paczki papierosów!;-)Kurka i mam jeszcze problem z kroczem które się nie chce zagoić bo mi jakieś felerne szwy założyli, niby rozpuszczalne tylko że się nie rozpuściły. Jakieś 2 mi same wyszły potem ginka mi z 7 wyciągnęła, potem znowu znalazłam jeszcze 2, a krocze nadal bolało. No i wczoraj ginka mi wyciągneła następne 2 a sie nie zdziwię jak jeszcze coś siedzi bo boli nadal.
Nieżle mnie pocieli jak tyle szwów. A małż się pyta kiedy się będziemy mogli poprzytulać jak należy.
I wogóle jakiś taki luz w pochwie czuje. Jak wkładałam globulke to plum i spada w dół. Czy to normalne?Co do szczepionek to ja się chyba zdecyduję na skojarzoną oraz przeciw wzw typu b oddzielnie. Wiecie może coś o szczepionce przeciw rotawirusom?
ja mialam ostry bl przez 7dnijak zdjeli to ulga, ale uciebie to juz dlugo
zycze zeby szybko minal bol! swoja drogą to i ja bym już sie poprzytulala do meza, ale mam blokade
przede wszystkim dlatego ze jeszcze te upłąwy
....