kasiak_81
Zaangażowana w BB
Iza dziekujemy za zyczonka :-) mala az s:-)ie usmiechnela jak jej przekazalam
ale ten czas leci.. to juz miesiac.. echh
moja tez by chciala juz coraz wiecej ogladac, lazic a nie spac.. czasami tak sie odbija nozkami jak siedzi na kolanach ze sie boje ze wyskoczy.. :-)w zasadzie to moglaby sie juz nauczyc raczkowac chociaz zajelaby sie troszke sama soba.. a nie na raczki ciagle.. chociaz jak zacznie raczkowac pewnie tez bede marudzic;-) ale jej sie mama trafila
pozdrawiam wszystkie mamy kwietniowych (i nie tylko:-)) dzieciaczkow
ale ten czas leci.. to juz miesiac.. echhmoja tez by chciala juz coraz wiecej ogladac, lazic a nie spac.. czasami tak sie odbija nozkami jak siedzi na kolanach ze sie boje ze wyskoczy.. :-)w zasadzie to moglaby sie juz nauczyc raczkowac chociaz zajelaby sie troszke sama soba.. a nie na raczki ciagle.. chociaz jak zacznie raczkowac pewnie tez bede marudzic;-) ale jej sie mama trafila
pozdrawiam wszystkie mamy kwietniowych (i nie tylko:-)) dzieciaczkow

:-) a skaza to nie pryszczyki tylko same krostki moga być i wtedy będzie na całym ciele powoli wyskakiwać jeśli dalej jest kontakt z alergenem najpierw twarz potem reszta ciała....no sama jestem alergikiem i mam alergie na nabiał choć go jem
i mi tez pierwsze twarz potem ręce nogi
nie uleży sama w pokoju nawet 5 minut, tylko panienkę trzeba lulkać i lulkać i wciąż być przy niej bo jak nie to ryyyyk
no i przyznam szczerze ze moze i ze mnie przez to zła matka ale ja już czasem nie wytrzymuje i ją muszę zostawić płaczącą, bo tak to bym wiecznie brudna i głodna chodziła
rączki mnie już bolą to ją włożyłam do fotelika samochodowego i zasnęła ufff musze szybko skołować leżaczek albo nosidełko to wtedy jej nie zostawie samej płaczącej tylko ją będę zabierać tam gdzie i bede mogla bujac tylko popychając leżaczek nóżką
ale bym spróbowała hugisów...moze lepsze by były