reklama

Kwietnióweczki 2008

Iza dziekujemy za zyczonka :-) mala az s:-)ie usmiechnela jak jej przekazalam:-D ale ten czas leci.. to juz miesiac.. echh

moja tez by chciala juz coraz wiecej ogladac, lazic a nie spac.. czasami tak sie odbija nozkami jak siedzi na kolanach ze sie boje ze wyskoczy.. :-)w zasadzie to moglaby sie juz nauczyc raczkowac chociaz zajelaby sie troszke sama soba.. a nie na raczki ciagle.. chociaz jak zacznie raczkowac pewnie tez bede marudzic;-) ale jej sie mama trafila

pozdrawiam wszystkie mamy kwietniowych (i nie tylko:-)) dzieciaczkow

reklama
Iza no własnie chyba serducho mi peknie..w razie czego jest ma i on bedzie z Mala jak ja nie dam rady.

Kasiak oj ja tez chce by juz umiala zajac sie soba..hihi
i czasem udaje sie jej na rekach wesprzec..a nogami to odpycha sie i po łózku slizga ;-)..ino w dupci ma grzechotki..woli ogladac i dupcie wietrzyc

o matko. ten maly silacz probuje sie juz podciagac..

O to faktycznie nieźle :) Jestem w szoku ile te nasze maluszki już umieją, jak główki wysoko podnoszą, mali twardziele i twardzielki :) A moja dziewczyneczka z ogródeczka wczoraj leżała na brzuszku to próbowała pełzać okręcając się wokół własnej osi, tylko troszkę, ale zawsze coś :)

Ale z nas dumne mamuśki :))

Aaaa Madziujka napisz proszę jakie szczepienia bierzecie dla Małej Martynki? Podstawowy pakiet czy inne też? Te płatne?

to znaczy wybierzemy skojarzone..dziś mamy wzw i nic nam położna nei mówiła ze mozna juz w pakiecie z tymi koljenymi..moze dowiemy się na miejscu więc jak coś weźmiemy skojarzoną

Hello. widzę że spadłyśmy już do urodzonych:-):-) fajnie. ale jakoś dziwnie wchodzę na bb i zamiast kwietnia widzę maj:laugh2:
my z W. wczoraj byliśmy na bardzo fajnym spacerku, i jeszcze fajnie było w wannie.
Leoś kochany synek nie budzony na papu sam się budzi około 1 potem o 4 i o7 więc ja się zaczynam wysypiać:-)

my jeszcze nie możemy szczepić, musimy poczekać aż Leo skończy przyjmowanie sterydów, a właśnie dzisiaj jedziemy do szpitala. A Leosiek jest bardzo dzielny podczas zastrzyku robi tylko grymasik na buźce czasem po popłacze. Ale zwykle po wtuli się i wzdycha. A mamusia tuli i całuje.

dzień doberek
ja sie witam i uciekam sprzatac mieszkanie bo syfoza u mnie ze hej :(

pozdrawiam mamuśki i dzieciaczków

ps. dziewczyny z maluszkami pryszczatymi ;-) bądz od skazy bądz trądzikowo moja mała dzisiaj wygląda eszcze gorzej a ja naprawde nic takiego nie jadłam co by jej zaszkodziło wiec myśle że u mine to trądzik (wygląda tak jak opisała to Ada) byłam u ediatry ale ona nie umieała jednoznacznie powiedzieć co to moze być ale tez sie skłamia na trądzik- mam na coś recepte ale kuź.. nie da sie jej odczytać :(( jak to jakiś antybiotyk to sie wstrzymam i nie podam chba że ze sie jescze maludzie pogorszy:baffled:

MASIU buźki dla dzielnego Leosia...biedny go nakują....s

ASIU ja zaczęłam smarować spirytem tym od pępka punktowo i to wysusza i znikają....:tak::-) a skaza to nie pryszczyki tylko same krostki moga być i wtedy będzie na całym ciele powoli wyskakiwać jeśli dalej jest kontakt z alergenem najpierw twarz potem reszta ciała....no sama jestem alergikiem i mam alergie na nabiał choć go jem:sorry2: i mi tez pierwsze twarz potem ręce nogi

Skojarzone szczepionki to te za które płacimy tak.....??

MASIU mój też tak sie budzi 1.00 4.00 a potem przeważnie 8.30 ale w między czasie lubi się przebudzic albo sobie postękać czym wybudza mamusię

Kurczę widziałyście juz jest styczeń i luty2009 ło matko ale tez zapitala

reklama
Hej :-)
Melduję że u nas wporządku choć księżniczka jak na księżniczkę przystało marudka :rofl2: nie uleży sama w pokoju nawet 5 minut, tylko panienkę trzeba lulkać i lulkać i wciąż być przy niej bo jak nie to ryyyyk :dry: no i przyznam szczerze ze moze i ze mnie przez to zła matka ale ja już czasem nie wytrzymuje i ją muszę zostawić płaczącą, bo tak to bym wiecznie brudna i głodna chodziła :zawstydzona/y:rączki mnie już bolą to ją włożyłam do fotelika samochodowego i zasnęła ufff musze szybko skołować leżaczek albo nosidełko to wtedy jej nie zostawie samej płaczącej tylko ją będę zabierać tam gdzie i bede mogla bujac tylko popychając leżaczek nóżką :tak:
my używamy papmersów i mała ma odparzenia, ale jak zaczelam jej mąką zasypywać pupcie to już ładniejsza :-) choć odparzenia pewnie dlatego że niunia robi kupkę za kupką z 20 dziennie :baffled: no ale jak ciągle przy cycku by była to ja sie nei dziie, szybkie trawienie ma i tylko troszke zje i wsio i zaraz znow pisk ze głodna :szok: ale bym spróbowała hugisów...moze lepsze by były
kąpie też w oilatum ale tylko pół nakręteczki wlewam bo mąż jeszcze mydełkiem w płynie nivea myje, no i oliwkujemy troszke też :tak:
Natalka też ma te bialutkie krosteczki na nosku, ale niczym tego nei smaruje, powolutku same wychodzą ;-)
co do szczepionek to my chyba zdecydujemy sie na ta 5 w 1 za 110 zł i oddzielnie żółtaczka darmowo, choć teściowa mi nagaduje zebym brala 6 w 1 za 180 zł ale jk nalega to niech kurna zapłaci :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry