Hej kochane kobietki!
uśmieszek dla ciotek z BB
Lubimy takie uśmieszki piękne

)
Aduś - ależ Twój Prince Amir ma cudne usta, takie wydatne, ciekawe po kim?
Masia - powiedz kilka słów o asymetrii ułożeniowej? Co to oznacza? Bo Pati wciąż daje główkę na jedną stronę a na drugą to tylko jak cyca chce, i przez to ciągle jej się ucho zagina i muszę jej czapki zakładać żeby jej takie uszko jak u elfa nie zostało. Czy to może być to?
Kasiak - mojej Patulince już lecą łezki ale tylko jak bardzo mocno się rozbuja w płaczu, tak normalnie też nie lecą. Ucałuj swoją księżniczkę - w końcu też jej stuknął miesiączek
Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego miesiąca życia EMILKO
Witaj w gronie niemowlaczków 
Lucky - te pamiątki z brzucha na buzi to jeszcze po miesiącu mogą się pojawiać (białe krosteczki)? Bo Pati ma na twarzy od urodzenia a ostatnio doszły nowe takie same na szyjce. Potóweczki to na pewno nie są, bo potóweczki ma czerwowawe z żółtym na końcu.
Mój men miał wczoraj załamanie nerwowe podczas usypiania Patrysi. Bo od 17 do 21:30 była na czuwaniu i pod koniec strasznie już płakała że spać chce i nie może. Chyba mnie zrozumiał mam nadzieję co czuję jak wraca późnym wieczorem z pracy... i może doceni? Żeby się tylko nie zraził do pomagania wieczorami, bo baaardzo tego potrzebuję.
No to przywitałam się z rana, muszę wyprawić teraz DD do szkoły, bo zamiast jeść śniadanko śpiewa Patrysi kościelne piosnki a ta uśmiecha się do niego i gwarzy: "erle, erle". A synek wczoraj był ze mną w kancelarii parafialnej i ksiądz mi go próbował zwerbować na ministranta, a on strasznie na to chętny. Muszę z nim pogadać, że to obowiązki są a nie tylko dzwonienie dzwoneczkami (bo chyba to go rajcuje najbardziej hehe).
A tu kilka info dla mam co chcą chrzcić, bo nareszcie się dowiedziałam:
potrzebny jest akt urodzenia dziecka, i wszystkie dane chrzestnych oraz rodziców (adresy, wiek itd), ponadto zaświadczenie że chrzestni mogą być chrzestnymi z ich parafii, no i oczywiście jakaś biała sukienka lub wdzianko dla chłopca (może być wyszyta na tym imię i data chrztu na pamiatkę) no i świeca. To chyba wsio, jak któś się jeszcze czegoś dowie to niech pisze...
No umykam teraz, buziaki przesyłam i miłego dnia życzę

) ucałujcie swoje maleństwa.