reklama

Kwietnióweczki 2008

RENIU fakt ren trądzik szybko dorastaja:-D:-D:-D:-D

ja po sprzątanku dziś łyknęłam niewiem od ponad roku kawę bo padam na pysk luudzie aż mnie telepie w środku....:-) ale będę miec powera posprzątane obiad zrobiony mały papuisał i próbuje spać hmmmm ciekwae jak długo....i już sie kręci to pospał całe 10 minut:baffled::dry:

A nasza KASIA fakt ma gosci więc pisała,że jej nie będzie i coś wspominała o jakieś przeprowadzce,że moze nie miec neta....tak mi się wydaję....

IZA nie martw sie u mnie to samo w domu jeszcze się wczoraj nasłuchłam jaki to on zmeczony i w ogóle a ja to niby nie i co z tego,że on pracuje 14 godzin przychodzi i idzie sopać i ma wsio w d....a ja dostępna 24 na godzinę

reklama
No nalatałam się dzisiaj po Gdyni, z Zus do szefa i znów do Zus-u. A wszystko przez to, ze trzeci miesiąc z rzędu zrobił ten sam numer - wysłał niewłaściwie wypełnione papierzyska do zusu i ja musiałam oczywista jechać, wyjaśniać, dopytywać się co jak i kiedy. W końcu okazało się, że zabrakło jego zgody na mój urlop macierzyński (jakby miał cos do gadania hihihi). No to pojechałam, wypisał i od razu wzięłam i sama dowiozłam, bo gdyby on miał wieźć albo wysyłać to za ruski rok bym pensji za poprzedni miesiąc nie doczekała. A tak dostanę ok 20 maja..... jeden wielki shit.

Laski - czy mogę zeżreć arbuza? Któraś może już jadła? Bo nie chciałabym mojemu słonku zaszkodzić a on z lodówki tak woła: "zjedz mnie"...

No nalatałam się dzisiaj po Gdyni, z Zus do szefa i znów do Zus-u. A wszystko przez to, ze trzeci miesiąc z rzędu zrobił ten sam numer - wysłał niewłaściwie wypełnione papierzyska do zusu i ja musiałam oczywista jechać, wyjaśniać, dopytywać się co jak i kiedy. W końcu okazało się, że zabrakło jego zgody na mój urlop macierzyński (jakby miał cos do gadania hihihi). No to pojechałam, wypisał i od razu wzięłam i sama dowiozłam, bo gdyby on miał wieźć albo wysyłać to za ruski rok bym pensji za poprzedni miesiąc nie doczekała. A tak dostanę ok 20 maja..... jeden wielki shit.

Laski - czy mogę zeżreć arbuza? Któraś może już jadła? Bo nie chciałabym mojemu słonku zaszkodzić a on z lodówki tak woła: "zjedz mnie"...

Iza ja też mam ochote na jedzonko ale bardziej na słodkie, zamówiłam torta dla miska na komunie i jak pocztałam sobie jakie Pralinka ma cista myślałam ze pojade od razu i kupie!!! jej ja prawie nic nie moge jesc :((

A z tym Twoim szefem to tyko kopnąć w du.. i patrzec czy puchnie, w ciąży miałaś z nim przeboje i teraz - jakiś dziwny typek

Nie dziwny tylko niedoinformowany ;) żeby się lekko wyrazić. Uważam że jeśli ktoś otwiera firmę i zatrudnia pracowników to powinien się znać na papierach i świadczeniach, a jak sie nie zna to zatrudnić kogoś kompetentnego...

Zachciewajki mamy gorzej niż ciężarne hehe. Też mam ochotę na słodkie, ale funduszy brak, muszę czekać na litość męża albo wpływ z zusu :) Wtedy zaszaleję :) A zwłaszcza ta zabroniona czekolada kusi.... mniam.

Iza jak jadłas juz surowego ogórka i nie było reakcji żadnych to arbuza możesz wcinać:-) Azachciewajki mamy bo jak jemy ciagle te metłe zarcie to jak nie miec zachciewajek:rofl2:

Współczuję Majeczko refluksu u Michałka. Ps śliczna z Was rodzinka.

Lady super masz chłoapków, pisze tu bo nie mam wiela czasu:-) A i my pewnie też 22 bo ksiądz nie chrzci w soboty:rofl2:
Reniu cioteńko Bartolinek przepiekny!!! A jak piszesz do Kasika to pozdrów ode mnie też.
I mnie sie tez Aduniu wydaje że Kasia mówiła że neta mieć nie bedzie. Ja bym się kawki też chętnie napiła. Boziu zapomniałam juz jak mocno ją lubię:-)
Katja spokojnie, nie stresuj się, na zdrówko Ci wyjdzie;-):-)
Masiu a co złego po wizycie u okulisty???
Silka cudnie razem wyglądacie.
Ściskam Wszystkie Was którym bezpośrednio nie opdpisuję.

Wróciłyśmy dzis od lekarza i Mi wazy 4,520 czyli przybrala równy kilogram od wyjścia ze szpitala. No ale zarłoczka niesamowita z niej. Rozwija sie prawidłowo, i jest git. Ps jakimi szczepionkami szczepicie i czy wszystkie podajecie tę nieszczęsną wit K?? Bo ja jakos starej daty i nie wierze w konieczność jej podawania:dry:

A my po spacerku długo nie trwał,bo się osikał mój synuś a mam pieluszki happy i jestem bardzo nie zdowolona bo zawsze mu przeciekną a w huggies nigdy....ale mój mnie takimi uraczył i cóż....

a to mój szkrabek hehehehe

hej:rofl2: jestem

Renia Ada dzieki za mesa.... ;-)
zyje ale mam zrypany humor.. ....
jak sie zbiore to napisze co u mnie przez ten tydzien sie wydarzylo.....jedynie co moge napisac to to ze moja TESCIWA TO NIEZLA KUUUU...RRR...WWW.AAA.:-)ale to zadna nowosc.. reszta na zw.:-)

dzis bylam z Maksem na bilanisie 6 tyg.. malu wazy 5700.. ale wyszla mu skaza na buzce tylko nie wiadomo od czego gdyz ja od 3 tyg nie jem zadnego nabialu ...doktorek rozlozyl rece ... nie wiem co robic maly ma buzkie jak tarka... i zauwazylam ze zaczyna mu sie pokazywac na zgieciach nozek i raczek...czuje ze jak tak dalej pojdzie to pozegnam sie z cycem... i bede musial podawac jakis hydrolizat:-(

Nie chce mi sie wertowac wszytkich stron .. wiec nie odpisuje kazdej z osobna;-)wybaczcie;-)

Renia jak ten tradzik wyglada??? moze moj Maks tez ma to bzdzijastwo:-(ocipieje w tym niereformowalnym kraju:-(oni tu nic nie wiedza.. ja sie caly czas zastanawialam czy u mojego Maksa ta parchata buzka nie jest od tradziku .. ale ja nie wiem jak to wyglada gdyz zadna z dziewczynek tego nie miala :-(jesuuuu zwarjuje..

bry.
lene podziękuj Hani za uśmiech:tak::-)
aduś widzę że masz niezłego księcia Amirka:-) my też mamy problem z pieluszkami happy znaczy się z tym przeciekaniem, ale to jedyne które nie odparzają Leośka, choć od kiedy Leonek bardziej się zaokrąglił happy tak nie ciekną.

a na razie muszę iść odsapnąć bo całkiem niedawno wróciliśmy od lekarza.

reklama
MASIU kurcze strasznie mi przeciekają non stop ale dla mnie hugies były super i nie odparzały a jedyne które go odparzyły to firmowe pampersy tragedia.....no księciunio z niego pełną gebą:-D teraz próbuje spać od godziny:baffled: po kąpieli...wprowadzam mu systematyczne godziny co by mi łatwiej było....walczę z nim 3 dzień po kąpieli na spanie....ale w końcu nam się uda co nie....

KASIU super,że nam sie tu odezwałaś nie wierzę że ona przyjechała do Cię:szok: po tym wszytskim....ale tupeciara....kasiu mi położna powiedziała że trądzik jest rzekomo tylko na twrazy twój może mieć skazę ale nabiału nie unikniesz nawet w kurczaku jest białko no prawie wszędzie jak poczytasz na opakowaniach tragedia najlepiej jeść indyka albo królika mięso....plus warzywa....nie wzdymające....a ten trądzik to takie normalnie pryszcze z białą ropką w środku ale mój ma tylko to na twarzy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry