iwonkablaz
Fanka BB :)
Lene wiem co to za ból jak sie zastój robi
mi mała też płytko chwytała na początku, a w sumie to nawet nic nie chwytała
ale teraz już jest ok, w dzienpraktycznie brzydko mówiąc wisi na cycku a w nocy jak tak rzadko sie budzi to tak w piersiach sie nazbiera że żeby nie ociąganie to zastoje znów by wróciły. Ale u mnei laktatory ***** działają, ja ściągam ręcznie i łądnie tryska hahaha aż cały pokój plamach 
jak Natalka zje z jednej i je z drugiej to ja tą pierwszą jeszcze opróżniam a później jak już puści drugą to ja ją trzymam do odbicia i opróżniam drugą
sprawnie idzie i cichutko :-) i dokładnie bo rączką to ja czyje gdzie nacisnąć żeby ładnie mleczko leciało 
z jaką prędkością leci to mleko, jak mi na 2 metry wycieka ?
hihi
mi mała też płytko chwytała na początku, a w sumie to nawet nic nie chwytała
ale teraz już jest ok, w dzienpraktycznie brzydko mówiąc wisi na cycku a w nocy jak tak rzadko sie budzi to tak w piersiach sie nazbiera że żeby nie ociąganie to zastoje znów by wróciły. Ale u mnei laktatory ***** działają, ja ściągam ręcznie i łądnie tryska hahaha aż cały pokój plamach 
jak Natalka zje z jednej i je z drugiej to ja tą pierwszą jeszcze opróżniam a później jak już puści drugą to ja ją trzymam do odbicia i opróżniam drugą
sprawnie idzie i cichutko :-) i dokładnie bo rączką to ja czyje gdzie nacisnąć żeby ładnie mleczko leciało 
z jaką prędkością leci to mleko, jak mi na 2 metry wycieka ?

hihi
nie wiem czy sie cieszę
i ta pogoda taka dołująca....:-( ale już nie długo latooooooooo.....i będzie słonko w końcu bo ja bez słońca umieram....ide popatrzę na szkrabka mego co tam robi....

juz sama trace orientację co i jak
Mam nadzieje, ze to przejsciowe i zaraz bedzie jak zawsze:-)