reklama

Kwietnióweczki 2008

Trądzik ma na całej twarzy zdiagnozowany przez położną i pediatrę i zresztą wygląda jak młodzieńczy taka tareczka na całym czole.
Sudocremem kazała smarować doktorka - na razie jej tylko wysuszyło czoło.
Po kąpieli posmaruje Bepanthenem i zobaczymy.

Mam tu u rodziców namiary na jakiegoś dobrego pediatrę to chyba jak się nic nie zmieni skonsultuję to z nim bo dziecię wygląda naprawdę nie za specjalnie.;-)

reklama
No to jak anielska Pati zaszalała to faktycznie musi być coś w powietrzu nie tak :tak::-D;-):-p no bo kto jak kto ale ona to aniołek:happy:

Obstawiam kryzys 6 tygodniowy :))

Ale dzisiaj już jest lepiej, więcej śpi, ma lepszy humorek ale nadal nie wytrzymuje 3 godzin bez jedzenia, obudziła się punkt 18 ze strasznym krzykiem że głodna a jadła o 15:30. Zazwyczaj normalnie jadła o 15 i bez problemu wytrzymywała do 18, 18:30, czasem nawet przesypiała :)

edit:

Zapomniałam dodać, że kupiłam dzisiaj Patrysi matę do przewijania :)) et last :)

Nianiu mój je około 660-670ml pokarmu i waży 4300kg...więc sama nie wiem za wcześnie.....a ja cały czas myślę czy je ok bo mi pediatra powiedział,ze powinien więcej a ja nie wiem on dopiero zaczyna 5 tydzień....

ASIA patrz a mi powiedzieli,że sudokremem nie wolno:crazy: już mnie denerwują te opinie....ja smarowałam bepanthenem....

mały teraz kąpiel i papu i wróce tu jak pozwoli mały...:-)

Ja padam dzis na twarz, królewna miała dzis zły dzien, bo dała popalic ostro. Dopiero zasnęła, chyba dam jej pospac godzinkę i wykąpię ją o 21:zawstydzona/y:, bo muszę odsapnąć trochę. Fajnie, ze macie jakies harmonogramy, bo u mnie co dzien inaczej i nic nie można przewidziec, czasem zje i spi 2-3 godzinki a czasem tak jak dzis -koszmar, wisi na cycu 2 godzinki, 30 minut płaczu i znowu cyc. A przy tym straszne nerwy , bo z lewego leci za szybko mleczko a z prawego za wolno przez te cholerne strupy i weź tu dogodź dzidziusiowi:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziewczyny karmiące piersią- czy tez macie wilczy apetyt? ja pochłaniam jedzenie w ilościach zdecydowanie większych niż w okresie ciązy:szok::szok::szok:

LENE bidulko unormuje sie wszystko...moj ma harmonogram i co z tego jak mi go czasami psuje:tak::happy: i jeszcze nie doszłam do wszystkiego tzn z jakich powodów płacze np wczoraj wieczorem....

Ada niestety tak jest każdy ma inny pomysł i swoje wie ja juz w szpitalu zauwa zyłam jeden lekarz to drugi tamto i położne tak samo każda inny pomysł
:-) i potem człowiek nie wie co jest dobre i głupieje

Nianiu mój je około 660-670ml pokarmu i waży 4300kg...więc sama nie wiem za wcześnie.....a ja cały czas myślę czy je ok bo mi pediatra powiedział,ze powinien więcej a ja nie wiem on dopiero zaczyna 5 tydzień....

ASIA patrz a mi powiedzieli,że sudokremem nie wolno:crazy: już mnie denerwują te opinie....ja smarowałam bepanthenem....

mały teraz kąpiel i papu i wróce tu jak pozwoli mały...:-)

Ada ja mysle, że Amirek jest jezscze za malutki. Z reszta i tak pięknie Ci przesypia nockę. Nie ma sie co czepiac;-)

Ja padam dzis na twarz, królewna miała dzis zły dzien, bo dała popalic ostro. Dopiero zasnęła, chyba dam jej pospac godzinkę i wykąpię ją o 21:zawstydzona/y:, bo muszę odsapnąć trochę. Fajnie, ze macie jakies harmonogramy, bo u mnie co dzien inaczej i nic nie można przewidziec, czasem zje i spi 2-3 godzinki a czasem tak jak dzis -koszmar, wisi na cycu 2 godzinki, 30 minut płaczu i znowu cyc. A przy tym straszne nerwy , bo z lewego leci za szybko mleczko a z prawego za wolno przez te cholerne strupy i weź tu dogodź dzidziusiowi:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziewczyny karmiące piersią- czy tez macie wilczy apetyt? ja pochłaniam jedzenie w ilościach zdecydowanie większych niż w okresie ciązy:szok::szok::szok:

Lene Skarbie i u Ciebie sie unormuje:tak:cycuszki przestaną boleć i wszytsko wróci do normy. A złe dni naszych maluszków jak widać normalka ostatnio:blink:
Ale jutro nowy dzień i na bank wszytsko wróci do normy:-)

Ja tak na chwilke bo cos sie wyrobic nie moge:-D:-D:-D, dzisiaj znowu bieganina, a to z autem, a to z komunia, non stop cos:rofl2:
Harmonogramy powiadacie, u mnie najpierw bylo wszystko poukladane potem Cieciunio zdecydowal ze beda zmiany;-):-D, no ale od 3 dni juz jestesmy spowrotem na dobrej drodze;-), wlasnie nyna po kapieli:-)
No wlasnie Nianiu z dzidzia na cycu do chyba jest bardziej skomplikowane:-D, bynajmniej moj bystrzaczek nie chce sie dac oszukac na wode czy smoczka:-D, mamusia najlepsza:rofl2:
Iza czary mary;-):-)
Ide sie ochlapac, i spac bo cos zmecona jestem:-(
Dobranoc

Lene ja chyba nie mam za bardzo apetytu, bo jak na coś nabiore to nie moge tego jesc :baffled: ciagle tylko kanapki, już mi sie wędliny przejadły a nic co z mleka nie moge jeść :wściekła/y: no i jak mała da popalić to zapominam o sobie i nei jem :sorry2:
Asia no z tymi opiniami to każdy ma swoją i każdy sypie radami, tylko że się nie co różnia :baffled: ehhh ja to mialam załamke jak w szpitalu każy inaczej, do domu przyszlam a tu położna swoje, doradca laktacyjny swoje, mama swoje, teściowa swoje OGŁUPIEĆ było można :szok::no: ale na szczescie przeżyłam kryzys i powoli sama się uczę co dla Natalki najlepsze :tak:

reklama
Witam się z rana!!!!

NiaNiu to się nie będę czepiać:wink: też myślę,że ładnie sypia nie bedę mu tego psuc póki co....:-) bo jeszcze tygrysa rozłoszczę ja myślę,że ładnie je i sypia w nocy tfu tfu....:-)

IZA mówisz kryzys 6 tygodnia hmmm u mnie bedzie za tydzień:nerd::errr: a jak Pati dziś???

A co do harmonogramu mały miał zjeść o 8.30 i zjadł o 7.50 bo się darł za papu już smoczek nie pomagała hm...mogłam w sumie go oszukać wodą....:sorry2:

IWONKA tak to właśnie jest z tymi radami choć powiem ci szczerze jestem tu sama i jedyna rada dla mnie to te forum:nerd: nie mam się kogo spytać...

Dziś przyjeżdża mój tato................................................................................................................

RENIU:-):wink: jak tam Cieciunio???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry