aga_k-p
Fanka BB :)
Trądzik ma na całej twarzy zdiagnozowany przez położną i pediatrę i zresztą wygląda jak młodzieńczy taka tareczka na całym czole.
Sudocremem kazała smarować doktorka - na razie jej tylko wysuszyło czoło.
Po kąpieli posmaruje Bepanthenem i zobaczymy.
Mam tu u rodziców namiary na jakiegoś dobrego pediatrę to chyba jak się nic nie zmieni skonsultuję to z nim bo dziecię wygląda naprawdę nie za specjalnie.;-)
Sudocremem kazała smarować doktorka - na razie jej tylko wysuszyło czoło.
Po kąpieli posmaruje Bepanthenem i zobaczymy.
Mam tu u rodziców namiary na jakiegoś dobrego pediatrę to chyba jak się nic nie zmieni skonsultuję to z nim bo dziecię wygląda naprawdę nie za specjalnie.;-)

;-)
no bo kto jak kto ale ona to aniołek
już mnie denerwują te opinie....ja smarowałam bepanthenem....
, bo muszę odsapnąć trochę. Fajnie, ze macie jakies harmonogramy, bo u mnie co dzien inaczej i nic nie można przewidziec, czasem zje i spi 2-3 godzinki a czasem tak jak dzis -koszmar, wisi na cycu 2 godzinki, 30 minut płaczu i znowu cyc. A przy tym straszne nerwy , bo z lewego leci za szybko mleczko a z prawego za wolno przez te cholerne strupy i weź tu dogodź dzidziusiowi

ciagle tylko kanapki, już mi sie wędliny przejadły a nic co z mleka nie moge jeść
no i jak mała da popalić to zapominam o sobie i nei jem
ale na szczescie przeżyłam kryzys i powoli sama się uczę co dla Natalki najlepsze
też myślę,że ładnie sypia nie bedę mu tego psuc póki co....:-) bo jeszcze tygrysa rozłoszczę ja myślę,że ładnie je i sypia w nocy tfu tfu....:-)
a jak Pati dziś???