elo!
Iwonko a ja chyba jako jedyna
trzymam kciuki za cycolenie. Nie denerwuj sie na Maleńką, bo ona jeszcze nie wie za bardzo czego chce, a jedyne co wie to to że jesteś jej całym światem i che byc przy Tobie. Tul ile mozesz, rozmawaij gugaj ispiewaj. Cycol ile sie da nawet co 15 minut.
U nas tak jest i jesteśmy obie szczesliwe a mala ma cycka. I tak zostanie na bank do pół roku. A potem zaczne kombinowac:-)
Witam sie kochane.
Zmykam do małża, jeszcze tydzień jest w domciu
.
Oj bedzie bal
.
Chrzcimy 29 o 10,00:-).
Iwonko a ja chyba jako jedyna
trzymam kciuki za cycolenie. Nie denerwuj sie na Maleńką, bo ona jeszcze nie wie za bardzo czego chce, a jedyne co wie to to że jesteś jej całym światem i che byc przy Tobie. Tul ile mozesz, rozmawaij gugaj ispiewaj. Cycol ile sie da nawet co 15 minut. U nas tak jest i jesteśmy obie szczesliwe a mala ma cycka. I tak zostanie na bank do pół roku. A potem zaczne kombinowac:-)
Witam sie kochane.
Zmykam do małża, jeszcze tydzień jest w domciu
.Oj bedzie bal
.Chrzcimy 29 o 10,00:-).
to zadowolony gugal. Daje mu tak z 2 - 3 butle dziennie. Najpierw karmie piersia a potem butla, tym sposobem wytrzymuje do nastepnego karmienia 3 godziny a wtedy piersi są juz pełne.
Nie ma sie co katować. Zreszta powiem szczerze że fajnie jest karmić butlą, jakoś tak tak spokojniej. Ja chcę jeszcze pokarmić piersią z miesiąc bo potem ide do pracy to pewnie przestanę , bo przecież nie bedę biegać po kiblach i odciągać mleko żeby mi cycki nie eksplodowały.
rezygnować z cyckania nie będę póki co bo pokrm mam, ewentualnie dokarmianie ale najpierw musze sprawdzić czy sie napewno nie najada;-) mam wage i od wczoraj wieczorem ważę Natalkę bezpośrednio przed i po karmieniu. Wczoraj (chyba wymęczona dniem) jak zasnęła o 16.30 to obudziła się o 20 na kąpanko więc jak po 4 godzinach sie przyssała to zjadła 110 ml i od razu zasnęła 
jak ona mi długo przy piersi jest, pozniej jak sie bawi to ok ale jak marudna a zaraz znow zbliża sie karmienie i po tym znow marudna to ja już wymiekam...