reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kaszkas chyba tylko An wróciła do pracy na razie. Myślę że więcej będzie w październiku i listopadzie. Ja chciałam 01/10 ale ponieważ chyba nie uda mi się przed tym terminem przeprowadzić to przedłużę tak aby zadomowić się w mieszkanku i do roboty... Ale już się boję:crazy::crazy::crazy:

I my sie witamy..
dzieki za odpowiedzi.. moze fatycznie to ta 3 dniowka byla - tylko wy tam pisalyscie o jakiejs wysypce (?:sorry2:). i w przychodni to byla ale dwa tygodnie temu, ale rzczywiscie miala kontakt z dziewczynka, ktora miala jakies przeboje zoladkowe - moze dlatego. w kazdym razie na razie:-D jest spokoj..
a ja wczoraj padlam jak nigdy, najpierw mi sie przysnelo w wannie !!!!:laugh2:, dobrze ze maz mnie zbudzil, a pozniej jak sie biedak probowal podobierac - dostal po lapach:-D

Witam laski

Jak noc?? pytam sie bo u mnie marnie Maksio budzil sie co trzy godz...nie wiem co jest .. moze skok a moze te zeby

Lene moj maly po szczepieniu dostal teperatury .. miala aj 2 i pół dnia skonczylo sie wysypką;-)... masmakra

kaszkas a co to do samego porodu sie pracowalo:-)... no prosze dzielan jestes...:-)

Ledy ty to jestes artystka...dalej siedzisz w tym klopie???:laugh2:

Madzia jestem z taba .. tez mi sie chce spac... ale nie wiem dlaczego moje dziecko pomimo ze sie budzilo dzis czesto jest wyspane ... to niesprawiedliwe hahahaha:-p

chlop mnie dzis rano zjezyl:wściekła/y:eh ten podgatunek :wściekła/y:

dzien dobry
U nas noc spokojnie - tylko ta moja maruda nie chce od dwoch dni zasnąć jak jej nie dam cyca :szok: a ja jej na noc butelke daje to spryciula wypije tylko pol i wrzeszczy za cycem :baffled: no ale spi do 3 a pozniej do 6-6.30 :-) jestem ciekawa jak u nas bedzie przebiegalo ząbkowanie...
Lady - z laptopem do kibla :-D ty zawsze masz smieszne pomysly :-D na koszmary nie zwracaj uwagi, ja gdybym o moich myslala to bym już byla wariatka ;-)
kaszkas - hej, pisz jak porod, pochwal sie jak dzidzia rosnie :-)
Renatko - szkoda ze nie bylo mnie na wczorajszym jacuzzi :-p
buźki dla reszty :-)

witam sie:-)

Lady:-D:-D:-D

Lene no widzisz Hania dzielna diewczynka:tak:

Ruda spania nie masz:-D:-D:-D;-), podoba mi sie imie Twojego synka:tak:, a starszy jak ma na ime?

Lucy pamietamy:rofl2:

z reszta sie ladnie witne bo maly przy cycu i zle sie pisze:-p

mnie boli gardlo:-(

narazie mnie nie bedzie.......zelazko wzywa:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry