Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
renia,ada-dziekujemy z synkiem za cieple slowo
aaa...
male sprostowanie moj nick nie pochodzi od iienia anetamam na imie Agnieszka...huihhi...to tak na marginesie :-)

taka leniwa dziś jestem

sorki:-)hej hej, co u Was kochane?????
no to mój synek ma tylko( na szczęście) zmiany alegrgiczne...prawdopodobnie nasilone na jakieś pyłki bo zawsze miał problemy z oczami w sierpniu a teraz jeszcze skóra doszła...wiec jem zyrtec i smaruję go maścią-mam nadxieję że szybko przejdzie![]()
córcia wkłada wszystko do buzi na potęge...sprawilam jej gryzaczek o taki: http://www.allegro.pl/item421902724_gryzak_d ziaselko_tommee_tippee_1_szt_roz.html
i muszę powiedzieć że zajmuje się nimgada do niego
i trze dziąsełka,gryzie i jest ok![]()
![]()
no i łyżeczkę kupiłam inną za radą pediatry( miękką ,silikonową)o taką: http://www.allegro.pl/item417445104_lyzeczka _silikonowa_anatomiczna_babyonowyprzedaz.html
dalam jej się nią pobawić w ciągu dnia a po południu po mleczku dalam na niej jabluszko....i ku mojemu zdziwieniu zjadła pół słoiczka![]()
cieszyla sie jak gwizdek z tego jabłuszka![]()
![]()
![]()
![]()
potem wielka kupa ...hihihi ale co tam![]()
wszystkim miłego dnia życzę!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-) ale może u ciebie Aga da rade :-)Witam
Dzisiaj w nocy koszmaru cd.
Obstawiałam ząbki, a wczoraj wieczorem zobaczyłam, że jest tak potwornie wysypany, że szok. On jest alergikiem ma AZS, ale to co dzisiaj mu wyszło, to jeszcze nigdy tak nie miał, cała główka czerwona, brzuszek i dekolty i zgięcia u nóg.
Już od miesiąca miałam spokój a tu znowu....
Wypiłam 3 razy kawę inkę (bez mleka) czy na może uczulać?
Mały machał nogami, myślałam, że się denerwuje, że go dziąsła bolą, a jego po prostu swędziało.
Moje dziecko należy do tych co nie płaczą, do 3 miesiąca życia nie zapłakał ani razu a dzisiaj w nocy tak strasznie płakał, że myślałam, że mi serce pęknie....:-(
w szpitalu jak pamiętam dają kawę zbożową i to chyba nie uczula :-) ale inka- a kawa zbożowa to chyba blisko siebie stoi
ja szczerze się nie znam na tych napojach bo ich nie lubię
i jak tylko mąż mnie przywiózł z porodówki do domu to pierwsze co zrobiłam to napiłam się kawy - jestem nałogowcem tego trunku :-)