reklama

Kwietnióweczki 2008

dzień dobry wszystkim
:happy::happy::happy:
co u Was kochane?
ja wczoraj zakupiłam Humanę SL i dalam małej zamiast Nutramigenu...ale jak się przyssala do butli to szok...wypila calą za jednym razem...co stanuwi mila odmianę od przerywanego"delektowania się"nutramigenem...i wczoraj oto moja córcia wypiła 3 butle nowego sojowego mleczka...teraz czekam czy jej posłuży..jak będzie ok to suuper i zostajemy przy tym:happy:

Ruda
poszukam,jest wersja trial bo na takije pracuje :P hehehehehażtaka maniaczka ze mnei nei jest żeby pelnąwersję kupić za kilka tysięcy :-D

Renatka
hehe
wodęz filtra daję oczywiście po przegotowaniu...chodzilo mi o to że nie kupuję butelkowanej...ale jak sobie przegotuję 1,7 litra z rana to mam na cały dzień...
z resztą wszscy korzystają w domu z tego wiec dla mnei to wygodniej..nie musze latać z bultami ze sklepu na 3 piętro:-p

Pozdróweczka kochane...zmykam przewinąć pupcię....a synek jeszcze śpi...coś dziwnego....zawsze wstaje przd 7:-D:-D:-D

reklama
.

Ala jak przygotowania do chrztu? Doszedł strój?

Agus no powiem ze zakupy juz czastkowo zrobione takie pierdoly przprawy majonezy jaka kapusta napoje...a jutro odbieram zamowione miesa i wedliny i sie kuzwa zacznie od czwartku wieczorka...... a ciuszek doszedl jest troszke duzi ale nie rzuca sie tak odrazu przymierzylam jak tylko przyszedl i slicznie w tym wyglasdal taki anioleczek no mowie wam a foty jak na zlosc nie mialam jak zrobic bo kuzwa akumularotki rozladowane ale po chrzscinach sie pochwale......... ;) a jak tam Twoje w kanajpie a co mala ubierze sie???? a mamusia??? ;)

Witajcie..
My nadal samo cyckowi jednak tydzień marchwi i jabłka za nami ale jednak jeszcze na samym cycusiu bedziemy.
Widzę ze temat powrotu do pracy...dla mnie to koszmar...bo ja nie chce a musze..nei mam z kim zostawić mojej Cudkowej :-( ach nie będę nudzic...ale to dla mnie tragedia i wogóle...

Jak widać jestem Waszym modem i prosze o wszelkie spawy niejasnosci idt kierowac do mnie na PW bo tu moge nie dojrzeć. I prosze o jasne stawianie sprawy oki? ;-)

Miłego dnia

Tak jest Pani moderator!!!!! hihihihi ;]:-)

dziś odbieram Humanę SL-bo o czywiście nie bylo na stanie w aptekach:baffled:zoaczymy jak będzie tolerowała sojowe specyfiki :-)

dodałam nowy filmik "palce lizać"i pare foci do galerii 4go miesiaca...hehe a copochwalę się :-paaa tam na jendym zdjeciu jest ta spacerówka którą kupiłam

Picasa Web Albums - Szklista

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:happy::happy::happy:

Anetha--- powiedz mi jak sie tam zalogowac by filmy zapodawac swoje pomoc plisss.. a tak na marginesie to niunia jak zawsze mowilam sodka i rozciagnieta na maksa moj to nzoki zapodaje do gory ale zeby chwytal nie chce mu sie hahahah zlapie i puszcza ale rece bardziej wyciaga niz nozki do gory ahahahhah i co do mleka to zdaj relacje ;)czy malej nie szkodzi ;]:-D

Mam do Was pytanko czy Wasze maluchy śpią z Wami w sypialni? Ja za miesiąc chce małą przenieść do jej pokoju ale nie wiem czy to dobry pomysł?

Moj jeszcze spi odstawie dopiero go jak zacznie normalnie mi spac... wczesniej nie bede sie tak meczyc.... bo on spi mi koszmarnie.....

ada niby tak wiem, ale u nas straszne upaly i ona bardzo duzo wody traci.. np lezy i jak glowke podniesie to miesce gdzie ta glowka lezala cale mokre...
no i ja mialam pyytac kiedy eksmitujecie wasze babelki..

Laski kiedy przechodzicie na kranowe??????????????????????????dla maluszkow??? oczywiscie rzegotowana kranowe?????????????????

Witam

Ja już 2 dzień pracy mam za sobą, jest OK
Nie myślę o dziecku tylko pracuję intensywnie bo na 3/4 etatu a robię to samo co na cały. Filip jest boski, babcia zachwycona, nie chce kaszki to dostaje słoiczki i jest dobrze a i ja mam lepszy nastrój, bo nie jestem tak zmęczona i znużona domem i dzieckiem.
Narazie kończę, popiszę jeszcze ale nie teraz

No to super...... ja to z tesknoty bym umierala i nie wiem czy bym sieskupila napracy wiem po dominiku co kolwiek mialam robic i moja mam miala sie nia zajac a wiem ze miala by super opieke to ciagle o nim myslalam i tesknilam .......

Iwonka jestem jestem ;) nie bylo mnie bo odreagowalam padammmmmmmmmmmm wczoraj bylam dzaiewczyny an kontroli u pani doktor z malym i plesniawki juz nie ma gardelko sliczne i wsio ok a on jak nie jadl z butli nie chcial smoka tak dalej nie je z butli i nie chce smoka.... ale juz znam przyczyne...... pani doktor pwiedziala ze poprostu Sebastian za wczesnie przechodzi tak bolense zabkowanie ze go strasznie dziasla bola dlatego nie chce nic ciagnac ani smoka ani butli bo tylko dotknela tych dziaselek odrazu odruch.... biedny tak musi cieopirc daje mu te zele smaruje go ale to mu nic nie pomaga................................................. ;/

Anetha ze jeszcze sie Ciebie zapytam i nie wiem czy nie myle osobki na co ten panadol????? gorączke miala czy jak????? przeciez pisalas ze nie spokojna byla wiem ze panadol dzialaprzeciwbolowo ale i przeciwgoraczkowo ale po co jej to bylo przeciez nie mozna tak za kazdym razem podawac tego czopa no nie????? czy ja se myle jakies leki sama nie wiem......... nie czepiam sie bron boze tylko podpytuje..........

Milego dzionka mnie tak mniej teraz bedzie do poniedzialku bo u mnie powoli zaczyna sie szal przed chrzscinowy... zaczyma od porzadkow glebszych... a potem gotowanie a w miedzy czasie Sebcio i z tych nerwo tyje bo zre jak swinia.......:angry:

Lady
co do ladowania filmików to tam jak np odtworzysz mój filmik na górze w prawym rogu jest taka akładka register-do rejestracji..trrzeba tam powypełniać i w mailu przyjdzie link aktywujący..jak juz go aktywujesz to jest takie pole"submit"i ładujesz z kompa filmik czy gdzie tam go masz...czekasz z pół godziny aż sięzaladuje,potem kolejne kilkanaście minut na autoryzację..i kopiujesz linka i tu nam wstawiasz ;-)
co do panadolu...hehe ,nie nie za każdym razem jej go nie podajębroń cię panie ...raz jej podałam bo już ręce odpadały nic nie pomagało...a może nie tyle ża miała gorączkeco po odjęciu resek lekki stan podgorączkowy...dziś już (odpukać w niemalowane drzewo..czy gdziekolwiek:-p) spała troszkę lepiej...2 razu siebudziła na herbatkę ale szybko zasnęła...

Ruda
maż mi instalował stąd ale tu coś pisze o jakimś "koncie na stronie corel"...także jak tam dokłądnie nei wiem...ale pokombinuj..albo poszukaj,pewnie są triale w necie i gdzie indziej: Pobierz Corel Paint Shop Pro Photo X2 - ściągnij ostatnią wersję z Programy IDG.pl

Anetha dziekuje ale wiesz co sciagnelam ten program sobie i zarestrowalam sie tam i powiem ci ze chcialam tam ac film ale pisze ze musi byc do 100mb a ja mam film co ma ponad 200 mb a nie jest taki dlugi czasowo jak twoj a ty mozesz dac takie duze a ja nie czemu???

layla
MP4Cam2AVI- my tym zmneiniamy rozszerzeniefilmu z mp4 na avi i wtedy sie meisci :P a jak naprawdę jest duży film i chcesz wstawić tylko kawalek to warto wyciachać np w movie factory5

Witam dziewczyny

Co do wody kranówki to ja daje od urodzenia i nic nigdy młodemu nie było fakt że mam wodę dosyć dobrą bo każdy kto przychodzi to pyta czy mam filtrowaną :-)mało co kamienia itd.

Ruda
maż mi instalował stąd ale tu coś pisze o jakimś "koncie na stronie corel"...także jak tam dokłądnie nei wiem...ale pokombinuj..albo poszukaj,pewnie są triale w necie i gdzie indziej: Pobierz Corel Paint Shop Pro Photo X2 - ściągnij ostatnią wersję z Programy IDG.pl

no dzięki za fatygę ale jedna wszędzie są tylko 30 dniowe wersje tral jak się skończy ten czas to już nie można wgrać programu na to samo IP a że ja już miałam ten programik to nie mogę brrryyyy :-)

Anetha dziekuje ale wiesz co sciagnelam ten program sobie i zarestrowalam sie tam i powiem ci ze chcialam tam ac film ale pisze ze musi byc do 100mb a ja mam film co ma ponad 200 mb a nie jest taki dlugi czasowo jak twoj a ty mozesz dac takie duze a ja nie czemu???

Lady twój filmik może i jest krótki ale pewnie nagrany w lepszej rozdzielczości i dlatego ma więcej mb :-) byś musiała go przerobić na inny format pliku ale to już inna zabawa albo dać przez inny serwer np. you tube

Witam

Guglag podziwiam..ja nie dam rady psychicznie... jestem tak mocno związana z córcią..że szok!! Ona z reszta też...juz rycze jak myślę o tym...buuuu

Renia kiedy wprowadzasz jedzonko? W 6 czy po 6?

Madzia ja chce dopiero w pazdzierniku, czyli po skonczonym 6:-), ale wiesz ze ja dziwna:-D;-)

Agnieszka ufffff:-D, bo juz se glupio pomyslalam:rofl2:

dzien dobry:rofl2:

u nas lepiej, choc Bartus mial wczoraj stan podgoraczkowy:-(, ale do tego byly czestsze kupki i wymiot:-D, wiec sklaniam sie ku zebolom:-).....no chyba ze jeszcze cos wyskoczy:baffled:......zobaczymy

widze Dziewczyny ze tu rezyserka pelna geba:-D

cos Lene ostatnio obecnosci nie podpisuje:wściekła/y:
Lady zrob cos.......:-D;-)

Dzięń doberek!!!

GOSIA fajnie,że samopoczucie lepsze i na pewno od razu filipek lepiej się czuje widząc mamę szcześliwą....

RENIU kissek dla Bartusia....na pewno to tylko zębole tak dokuczają....:-)

ALA to masz kupe gotowania itp ale dasz radę dzielna babka z ciebie:happy:

ANEKHA:-) buźka dla gwiazdeczki:-)

RUDA super,że macie taka wode u nas tragedia nawet zmienia smak herbaty jest okropnie chlorowna i ochydna......

u nas pogoda w miarę słonka niet ale nie pada przynajmniej...więc z a nie długo na spacerek spadam...RENIA idziemy....

no właśnie LENE nam ostatnio wsiakła

tak jakos czytalam ze po roku mozna na kranowe ale to zalezy wszystko od wody.. ja chyba nigdy nie przejde.. sami z mezem kupujemy mineralna, najtansza ale jednak butelkowana...

lady no to gotuj gotuj, ja mam spokoj, chrzciny w gronie kilku osob najblizszych i bez imprezy wiec nie ma zadnych przygotowan:-D jakies ciasto tylko zrobie bo meza rodzice przyjezdzaja i tyle..

ruda a ta wersje corela jaka masz sciagalas z tej strony co tu zostala podana? i jak tak to ile mb zajmuje?? to jest pelna wersja 30 dniowa??

reklama
Witam sie i ja
U mnie tez goraczka przed chrzcinowa sie w piatek zacznie, poki co sobie troszke podsprzatalam chatke :-) a jutro na ostatnie zakupy.. swieca i szatka czekaja na poczcie do odebrania - martwilam sie ze nie dojdzie ale zdazyla:tak: no i jutro szczepienie - mam nadzieje ze mala przejdzie je spokojnie.
Ja tez daje malej kranowe (pare razy dalam troszke zywca ale to na kupki) i jest spoko.. tylko zaznacze ze mala na cycku jest a kranowka to na herbatki byla ;-)zreszta nasza kranowa ze studni jest wiec na pewno troszke lepsza niz ta chlorowana.
ok ide trzasnac jakis obiadek poki mala spi i mam przyszla chrzestna w domu do pomocy:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry