ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Czesc laski, a mi sie podoba ten i nawet mi kolorystycznie odpowiada CHICCO TRIO CT 01 AUTO-FIX,Z GWARANCJĄ OD SS (227358150) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

[
Mi sie bardzo te podobaja a szczegolnie ten niebieski i różowymoje ulubione kolorki2o2 Wózek NATALIA wózki TAKO HAPPY ANIMALS HIT!! (225962449) - Aukcje internetowe Allegro
tylko kosztowne troszke haha
Sika a te co Ty juz oglądasz to chyba kilka lat bym na nie odkładała hahaha![]()

to prawda, że cenowo nie wypadają najlepiej, ale jakość też się liczy. Silka bardzo ladne te wozeczki a szczegolnie ten zielony:-), one sie strasznie mojemu mezusiowi podobaja ale ja jakos nie mam przekonania do tych trojkolowcow, chyba staromodna jestem, ale kto wie moze mi sie odmieni
Mi sie bardzo te podobaja a szczegolnie ten zielony:-)2o2 Wózek NATALIA wózki TAKO HAPPY ANIMALS HIT!! (225962449) - Aukcje internetowe Allegro
i co o nich myslisz??

Czesc ,
dziewczyny jesli chodzi o wózki to zwracajcie uwage na to zeby gondola była duza. nasze dzieci urodzą się na wiosne i beda długo jeździły w gondoli (pamietajcie o tym). W kazdym razie powinny jak najłduzej
Ja ma wózek po maksie emmaljunge - z tego co wiem to najlepsze wózki na rynku. sa robione recznie i faktycznie sprawdzają się w róznych warunkach. Ja osobiscie bardzo polecam.
Nie wygladają moze jakoś futurystycznie jak inne , sa jakby zwykle, bardzo klsyczne..
Ja się przekonałam i nie żałuje.

W końcu!!!
NiaNia ten wozeczek jest bardzo fajny ale cene ma straszna 2,890 zlCzesc ,
dziewczyny jesli chodzi o wózki to zwracajcie uwage na to zeby gondola była duza. nasze dzieci urodzą się na wiosne i beda długo jeździły w gondoli (pamietajcie o tym). W kazdym razie powinny jak najłduzej
Ja ma wózek po maksie emmaljunge - z tego co wiem to najlepsze wózki na rynku. sa robione recznie i faktycznie sprawdzają się w róznych warunkach. Ja osobiscie bardzo polecam.
Nie wygladają moze jakoś futurystycznie jak inne , sa jakby zwykle, bardzo klsyczne..
Ja się przekonałam i nie żałuje.

bo jesteśmy rodziną zastępcza dla 7 letniego Fabiana... to pierwsze i zupełnie nowe doświadczenie ciąży:-)

i nie powoduje uciążliwych objawów

ja również pragnę dołączyć do grona kwietniówek:-)
Jestrem w 4 tygodniu upragnionej i dla mnie i dla męża ciąży:-)
To nasza pierwsza dzidzia. Choć mamy pewne doświadczenie w wychowaniubo jesteśmy rodziną zastępcza dla 7 letniego Fabiana... to pierwsze i zupełnie nowe doświadczenie ciąży:-)
Na szczęście dzidzia mnie oszczędzai nie powoduje uciążliwych objawów
....no może poza jeszcze większą sennością... choć i tak z natury jestem śpiochem![]()