Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i daj znac
zle mi sie to kojarzy, mozna tu kupic wozki polskiej produkcji sa sliczne no i ceny niczego sobie
, nie pamietam strony ale jak wejdziesz na ebay i wpiszesz TAKO to je zobaczysz i ja sie wlasnie nad tym zastanawiam
a nie chora
, jedz i baw sie dobrze tylko nie zapomnij zdac nam relacjiWitaj ADRIANA ...fajnie ze do Nas dolaczylas :-)Mam na imię Adriana i tez zostanę mamusią w kwietniu pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie moje słoneczko ma już 8 tygodni jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że nasz synek Kuba będzie miał rodzeństwo a czekał na nie piec lat pozdrawiam:-)

Wypatrzyłam na allegro fajny wózeczek Quinny. Kolorystyka cudowna, na prawdę wiosenne kolorki
:-) wózio leciutki, na prawdę funkcjonalny, bardzo ładny... W komplecie gondola, spacerówka, fotelik samochodowy z możliwością zamocowania na stelaż, torba dla dziecka, w miarę duża siatka na zakupy... Jak dla mnie extra
Jeden minus... Cena... Taki wózio kosztuje około 2200 zł. ale ja chyba się skuszę na niego. Podaję stronki z tymi, które mi się podobają :
, chyba staromodna jestem, ale kto wie moze mi sie odmieni
:-)2o2 Wózek NATALIA wózki TAKO HAPPY ANIMALS HIT!! (225962449) - Aukcje internetowe Allegro