NiaNia
Fanka BB :)
Hej laski
Jak samopoczucie?
Ja ndale nie wymituję, choć rano po przebudzeniu troche mnie mdli.
Z maksem tez nie wymiotowałam, w sumie tylko mnie muliło (kilka razy bardzo mocno)i ni ebardzo mogłam jesc momentami
Musze posparwdzać stare zapiski

Ja jezscze się mieszczę ale te spodnie tak mi się podobaja, ze nie mogłam sobie odmówić
Z rezsta czuje za 2-3 tyg i przestanę się mieścić.
Z reszta przy drugiej ciązy tak podobno jest. Brzuszek wyskakuje znacznie szybciej, choć potem się tez wzrost stabilizuje i juz tak szybko nie rosnie:-)
LadyLajla czyli Ty tez masz dzidziusia ? Ile ma ?
Skarbie z tego co ja wiem to bardzo niezdrowo jest spać w takim goroącym pokoju. Nawet dziecko powinno mieć temperarurę 20 stopni maksymalnie. My nawet w zimę wietrzylismy pokoik Maksa. Duzo lepiej się spi. Do tej pory mamy z reszta pootwoerane okna w nocy
Twoja tempartura w ciązy jest pewnie wyższa niz normalnie i znacznie bardziej odczuwasz zmiany tempartur. Stad pewnie tez nocne trzesiawki
Ja tak nie miałam jak narazie.
Jak samopoczucie?Ja ndale nie wymituję, choć rano po przebudzeniu troche mnie mdli.
Z maksem tez nie wymiotowałam, w sumie tylko mnie muliło (kilka razy bardzo mocno)i ni ebardzo mogłam jesc momentami

Musze posparwdzać stare zapiski

AgusiaF trzymaj się skarbie. Wspołczuje bardzoacha wy naprawde juz nie miescicie sie w swoich spodniach?
buziaki

Ja jezscze się mieszczę ale te spodnie tak mi się podobaja, ze nie mogłam sobie odmówić

Z rezsta czuje za 2-3 tyg i przestanę się mieścić.
Z reszta przy drugiej ciązy tak podobno jest. Brzuszek wyskakuje znacznie szybciej, choć potem się tez wzrost stabilizuje i juz tak szybko nie rosnie:-)
Hej bekać nie umiem na zawolanie hahahahgazowanych nie pije trunków tazke marne szanse na bekniecia...ale te mdłości są straszne kiedy to sie skonczy ???w ogóle cos sie dziej z moja cerą jak nigdy jakiś wyprysków dostaje...... :< już sie nie moge doczkac USG a z dugiej strony sie strasznie boję ze powie mi ze są dwie fasolki w mojej rodzinie są blizniaki i ciagle o tym mysle zeby i na mnie nie padło jedno wystarczy hahaha
i jeszcze jedno chcialam sie was spytać czy to normalne ze ja lece z wagi? moze jejm w mniejszych ilosciach bo wierzcie mi od tych mdłosci az sie nie chce.. no ale nie wymiotuje... ostatnio przez dwa dni miałam dziwne dwie noce.... spię w pokoju z dzieckiem dlatego raczej musze przy zamknietym oknie sypiac ze wzgledu na niego gorąco jak nie wiem ale pomimo wszystko przykryta bedąc pod koudrą pod sama szyje było mi zimno ogarnely mnie straszne dreszcze... trzesłam sie to juz 2 noc z rzedu... miałyście coś takiego? pozdrawiam
LadyLajla czyli Ty tez masz dzidziusia ? Ile ma ?
Skarbie z tego co ja wiem to bardzo niezdrowo jest spać w takim goroącym pokoju. Nawet dziecko powinno mieć temperarurę 20 stopni maksymalnie. My nawet w zimę wietrzylismy pokoik Maksa. Duzo lepiej się spi. Do tej pory mamy z reszta pootwoerane okna w nocy

Twoja tempartura w ciązy jest pewnie wyższa niz normalnie i znacznie bardziej odczuwasz zmiany tempartur. Stad pewnie tez nocne trzesiawki

Ja tak nie miałam jak narazie.
jakie imiona jaki wozek takze to normalne, a wiesz jak to te nasze chlopy oni zaaawsze maja czas
ciemne, szare, nic radosci, no zobaczcie same
, masz racje Silka ze popularne imionka to problem