iwonkablaz
Fanka BB :)
Ada, Anekha dzieki za odp, cebion multi mam, ale daje od dwoch dni i jest gorzej zamiast lepiej, wapno tez mam jakies bananowe, nasivin do noska i narazie tyle. we wtorek jedziemy do tesciow to mi już tesciowa małą dokładnie obada. choc dzwonilam do niej i mowila ze jak goraczki nie ma to mozliwe ze to od alergii, na przyklad na nasz proszek, na plyn jak mylam podlogi a nawet mozliwe ze na jakąś witamine z multi cebionu
i wes bądx tu mądry jak akurat przedwczoraj pranie zrobilam, w sobote wysprzatalam caly dom i od 2 dni daje jej ten cebion multi
jak zbada Natalke to coś pewnie poradzi.
Bubu- ja juz w nocy nie daje cyca bo tez czesto sie budzila, poza tym juz mi pokarm prawie zanikl, w nocy daje jej butle (a raczej mąż sese :>) wypija 180 wiec chyba głodnawa. teraz daje jej na noc Bebilon na noc i budzi sie minimum o 3 ale zdarza sie i kolo 5 :-) dzis jeszcze jej dalam cyca kolo 18 bo troszke sie nazbieralo od dwoch dni ale to już chyba był ostatni raz :-( troszke mi z tego powodu smutno bo tak jak sie na nią patrzylam a ona tam łądnie ssała i nie chciala mi oddac mimo ze tam juz nic nie lecialo....:-( ale ciesze sie ze do pol roczku ją ładnie karmiłam i ze to nie z dnia na dzien tylko tak jakoś powoli skończyłyśmy cyckanie
i wes bądx tu mądry jak akurat przedwczoraj pranie zrobilam, w sobote wysprzatalam caly dom i od 2 dni daje jej ten cebion multi
jak zbada Natalke to coś pewnie poradzi.Bubu- ja juz w nocy nie daje cyca bo tez czesto sie budzila, poza tym juz mi pokarm prawie zanikl, w nocy daje jej butle (a raczej mąż sese :>) wypija 180 wiec chyba głodnawa. teraz daje jej na noc Bebilon na noc i budzi sie minimum o 3 ale zdarza sie i kolo 5 :-) dzis jeszcze jej dalam cyca kolo 18 bo troszke sie nazbieralo od dwoch dni ale to już chyba był ostatni raz :-( troszke mi z tego powodu smutno bo tak jak sie na nią patrzylam a ona tam łądnie ssała i nie chciala mi oddac mimo ze tam juz nic nie lecialo....:-( ale ciesze sie ze do pol roczku ją ładnie karmiłam i ze to nie z dnia na dzien tylko tak jakoś powoli skończyłyśmy cyckanie

:-)
NO A W NIEDZIELE OD RANA DOKOŃCZYŁAM SPRZĄTANIE ŁĄCZNIE Z OKNAMI ... 

w dzisiaj wybieram się z mała do rodziców, muszę parę rzeczy zakupić jeszcze, brakuje mi jeszcze prezentuy dla najstarszej chrześniaczki, dziewięciolatki...nie wiedziałam, ze tak ciężko kupić coś takiej dziewczynie...w sumie, już nie dziecko, ma już soje guściki, jest wybredna...ale może coś znajdę dzisiaj