Helooooooo
Lene specjalista tak jak mowisz sie klania,,,,,,,,, u nas na zabki sa luzne kupki ale normalnie wsio przetrawione kilka razy na dobe..... choc czasem kawlek marchwi znajde hahahahah mysle ze jak tylko 4 robi to moze byc ok moze od lekow jakis co jej podajsz taka reakcja i moze tez po tym tlustym rosole mnie po tlustym tez by przeczyscilo bo mam taki organizm....... wiec jesli nie tryska woda z pupci... i nie robi 10 kup mysle ze wszystko ok.....
A reszta co robi????spi????
Mi maly spi cudnie codziennie jak nasza Adelajda filmy ogladam na kompie do poznych nocy

bo maly nawet nie drgnie..... i spi do 4 teraz zauwazylam ma jedno juz karmienie kolo 4 i spi do 10 ja juz na nogach chate posprzatalam bo nie moge juz zasnoc musialalm dominika odprawic do budy...a maly jeszcze spi sobie ..... jeszcze tylko odkurzanie mi zostalo i mycie podlog.....
kurde mialo byc po 12 stopni sloneczko a tu pogode ogladalam wczoraj ze jakies mrozy w nocy ida i ze deszczowo troszke i w dzien po 1 badz 2 stopnie juz pod koniec tygodnia masakra........:/ ale dzis ma nie padac wiec bede szurac z dzieciakami po szkole domina do parku.,..

znowu na kaczki