Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Dzień dobry wszystkim:-)
wszystkim obecnym i nieobecnym
coś cicho i pusto tu...
Gdzie się podziewacie i co u Was?
Ruda
jak tam remoncik?jak brzusio?Natanek?
Ada
jak tam u Was?Amirek dobrze?
Mysiak
hehe super Twoja córcia:-)
ja musze się zmobilizobać żeby nowe fotki wstawić w galerię...narobionych cała masa jest ale jeszcze w albumiki nie powstawiałam..jak wstawie to sie pochwalę-jak zwykle
Niteczka ok..odstawilam jeden z syropów,kaszle ale juz mniej...
ostatnio chodzi z książeczką w której pierwsza strona kończy się"przez podwórko biegnę sama z okna patrzy na mnie mama"ona biegnie ,krzyczy mama i tać tać-że czytać
poza tym je kilka zupek już-ofkors butlą bo lyżeczka bleeee..ale to juz postep;-)
Młody ma jutro zakończenie roku to trzeba go odpicować
Lady
jak tam u Ciebie?dzieciaczki?
Ada
pytałaś o moje wyniki..zadziwiająco dobre..hahaha..jestem okazem zdrowia i energii:-)a zawroty pewnie z niedospania albo coś....
pozdróweczka dla wszystkich

wszystkim obecnym i nieobecnym
coś cicho i pusto tu...Gdzie się podziewacie i co u Was?
Ruda
jak tam remoncik?jak brzusio?Natanek?
Ada
jak tam u Was?Amirek dobrze?
Mysiak
hehe super Twoja córcia:-)
ja musze się zmobilizobać żeby nowe fotki wstawić w galerię...narobionych cała masa jest ale jeszcze w albumiki nie powstawiałam..jak wstawie to sie pochwalę-jak zwykle

Niteczka ok..odstawilam jeden z syropów,kaszle ale juz mniej...
ostatnio chodzi z książeczką w której pierwsza strona kończy się"przez podwórko biegnę sama z okna patrzy na mnie mama"ona biegnie ,krzyczy mama i tać tać-że czytać

poza tym je kilka zupek już-ofkors butlą bo lyżeczka bleeee..ale to juz postep;-)
Młody ma jutro zakończenie roku to trzeba go odpicować

Lady
jak tam u Ciebie?dzieciaczki?
Ada
pytałaś o moje wyniki..zadziwiająco dobre..hahaha..jestem okazem zdrowia i energii:-)a zawroty pewnie z niedospania albo coś....
pozdróweczka dla wszystkich

przecież moje dziecię to zwariuje w tym domu ona poprostu nielubi siedzieć w domu najchetniej to cały Boży dzień spędziła by na dworze, a ostatnio mi dostała jakiegoś uczulenia i niewiem od czego podejrzewam nowe mleczko do ciała tylko dziwne zę tak jakby reakcja ze słońcem bo dostała to uczulenie w tym miejscu co miała dekold od bluzeczkii na szyi , albo zadużo różności ostatnio jadła na brzuszku też trochę było jakiejś wysypki ale już schodzi
brrry musze poczekać do połówkowego wtedy będę może wiedziała jak się maleństwo ustawi dobrze , ale na koniec pomachało rączką mamusi na dowidzenia
jak zauważyła że coś ją "ogranicza"to ryk,płacz,histeria...o matko..jakby ją ze skóry obdzierać...

Patryk śpi teraz raz dziennie,więc jak tylko ma drzemkę to ja obiad gotuję albo coś sprzątam.Normalnie za krótki dzień mam:-)