Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)

Ona polecała piankowy dobrej jakości lub ewentualnie piankowo-kokosowy... I bądź tu człowieku mądry... Ja już nie wiem jaki... Tym bardziej, ze pewnie w innym sklepie mówią co innego, he he :-)
że w kwietniu przywitam się małą Zuzią
Rany jak ja długo czekałam na tę informację - jestem taka szczęśliwa! (mój mąż pewnie mniej bo on zawsze chciał mieć chłopca, ale udaje że i z dziewczynki jest zadowolony) co prawda nadal mam nakaz leżenia w łóżku i muszę brać tabletki na podtrzymanie ale poza tym wszystko jest ok.
mam ciuszki tylko i cieszę michę
ale za 3 tygodnie zabieram się za zakupy a mojego znajomi mają nam dać rzeczy po dziecku nawet fotelik i wózek tylko,że ja fotelik i wózek mam juz upatrzone więc nie wiem mi po co ale reszta rzeczy mi się przyda więc poczekam co dadzą i podokupuję...
dziewczyny a teraz mnie rodzinka mojego mężusia troche zdenerwowała
poszliśmy do teściów bo przyjechała rodzinka i tak siedzieliśmy i jak zapytali mnie gdzie bym chciala rodzic to sie zaczeło...
tysiac róznych opini bo ten szpital ktory ja wybralam to nie
bo tam lepiej nie
kur...cze to ja bede rodzic i najwyzej potem jak bede nie zadowolona to bede miec pretensje do siebie ze moglam gdzie indziej. wiecie jak to jest...
BO MY PRZECIEż UPOśLEDZONE JESTEśMY
najlepiej nie zwracać uwagi inaczej się nie da...
przecież jak sie dzidzia urodzi to mąż dostanie na 2 tyg L4 żeby wami się opiekować
my też mieszkamy sami co prawda 2 klatki dalej od teściów ale przynajmniej nie wtrącają już mi się tak co chwila do wszystkiego

zajeło mi to 3 dni, siedzialam prawie cały czas na necie i szukałam.... i wybrałam że bede rodzić w szpitalu MSWiA w Krakowie a oni sie do mnie doczepili ze przeciez tam wykryto u 4 pacjentek sepse.... ludzie ale to było rok temu !
a zreszta teraz cała porodówka jest w remoncie i bedzie tam czyściutko i przytulnie a na dodatek moja nowa ginka powiedziała ze tam Panie pomagają w karmieniu a to jest duzy plus, no i jest kameralnaatmosfera bo srednio sa tam okolo 3 porody dziennie wiec nie ma takiego natloku jak w innych;-)
;-)