Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja jak rodzilam pierwsze dziecko to mnie chcieli do porodu 30km wiezc bo ten na miejscu jest zly
, ale tam urodzilam i przezylam:-), takze to normalne kazdy wie lepiej
, maju i uwierz ze jak zaczniesz rodzic to ci bedzie wszystko jedno czy ten szpital jest prywatny, czy ma kafelki, a w okolo sa laki
, takze wybierz jaki Tobie pasuje a potem to juz tylko czekac ....
, ja tak moje nakrywalam szczegolnie zaraz po kapieli bo marzly no i do pierwszego karmienia
bo potem tak sie rozgrzewali przy cycuchu
;-)
;-)? a zreszta jak czegos nie bedziesz wiedziec to od czego my tu na BB jestesmy
?? ciotka Renia zawsze rada posluzy
choc moje metody moga byc juz przestarzale
. Buzka
), nie ma przeciez tyle sily to cos mi sie nie chce wierzyc ze te na rzepy tak sie rozpinaja, w koncu na poczatku to one nie sa sprane zeby sie nie trzymaly
, moze sie myle ale 2 maluszki juz mialam i uwierz ze na poczatku to ono nawet sie z boku na plecki nie przewraca
, toz to taka kruszynka jest
, takze wydaje mi sie ze sie sprawdza
ostatnie nie ciążowe, które wczoraj jeszcze założyłam dzisiaj już za chiny nie zapnę. 

A do mnie nie przemawia taka natura wolę piankowe
byłam tam nie raz moja siostra rodziła tam dwa razy, leżałam tam na patologi ze 3razy i jakoś nie zauważyłam braku w sprzęcie.