maja:)
Szczęśliwa mama Michałka
Dobry wieczór Aduniu:-)
mój bąbelek chyba zmienił pozycje bo już od kilku dni inaczej go czuje, troche słabiej, bo wcześniej był ułożony poprzecznie a teraz mam wrażenie że stópkowo i kopie mnie teraz mocniej niz wcześniej
po pęcherzu
i czuje go bardziej w środku, chociaż brzucho też podskakuje
jak uprawia tam swoje akrobacje:-) bo wcześniej to lubiał się chować po prawej stronie brzucha i oglądał sobie stópki bo brzuch był z jednej strony taki twardy i napięty a z drugiej miękki:-) taki zdeformowany
a płaczliwy dzień miałam bo zastanawialiśmy się z Pawłem jak to będzie potem, bo mieszkanie wynajmujemy do sierpnia i od sierpnia ja już nie będe miec chyba wypłaty bo skończy mi się macierzyński
i mieliśmy sie przenieść do moich rodziców na wieś, a on teraz coś kombinuje że to może spowrotem do jego rodziców wrócimy i pomieszkamy tam do czasu aż mały bedzie mial roczek i wtedy bedzie mógł isć do żłobka a ja do pracy....
a ja mam już dość mieszkania z teściami dlatego sie wyprowadziliśmy i wynajeliśmy mieszkanie, i niemam zamiaru tam wracać
mój bąbelek chyba zmienił pozycje bo już od kilku dni inaczej go czuje, troche słabiej, bo wcześniej był ułożony poprzecznie a teraz mam wrażenie że stópkowo i kopie mnie teraz mocniej niz wcześniej
po pęcherzu
i czuje go bardziej w środku, chociaż brzucho też podskakuje
jak uprawia tam swoje akrobacje:-) bo wcześniej to lubiał się chować po prawej stronie brzucha i oglądał sobie stópki bo brzuch był z jednej strony taki twardy i napięty a z drugiej miękki:-) taki zdeformowany
a płaczliwy dzień miałam bo zastanawialiśmy się z Pawłem jak to będzie potem, bo mieszkanie wynajmujemy do sierpnia i od sierpnia ja już nie będe miec chyba wypłaty bo skończy mi się macierzyński
i mieliśmy sie przenieść do moich rodziców na wieś, a on teraz coś kombinuje że to może spowrotem do jego rodziców wrócimy i pomieszkamy tam do czasu aż mały bedzie mial roczek i wtedy bedzie mógł isć do żłobka a ja do pracy....a ja mam już dość mieszkania z teściami dlatego sie wyprowadziliśmy i wynajeliśmy mieszkanie, i niemam zamiaru tam wracać

teraz drugi dzień trochę spokojniejszy ale jeszcze dwa dni temu bosheeee uszkadzał mi organy
Trzeba Byłoby Jej się zapytać