reklama

Kwietnióweczki 2008

masiek, ja myślę dokładnie tak samo jak Ty :tak: Można przyjść, zobaczyć wnuka, ale na krótko i dać się wdrożyć w nową sytuację rodzicom :tak: Bo rzeczywiście może być krucho w związku przez takie ciągłe wtrącanie się. A jak będziemy potrzebować rad i pomocy, to na pewno poprosimy :tak: Pewnie nie raz:-D. No, ale zobaczymy jak to będzie :blink:

masiek to napisz, że wybrałyśmy Ciebie na Moderatora.
Czy wszystkie dziewczynki się zgadzają :confused:

reklama
My się zgadzamy....Masiek naszym moderatorem....kurczę chciałam jakieś hasło wyborcze wymyśleć ale jak na złość nic mi nie przychodzi do głowy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ada a co tu duzo mylec:-)takie prezydenckie haslo MASIEK NA MODERATORA!! MASIEK NA MODERATORA!!!:-D:-D:tak:;-)

Dzien dobry

mieszkanie odwieczny problem:wściekła/y:, Maju moze z rodzicami nie byloby tak zle w koncu matka z corka szybciej sie dogada, no i nawet jak cos pysknie to mama jest przyzwyczajona;-):-D, bo do tesciowej to tak glupio (chociaz nie mi:-D)

chwila oddechu bo cza wziac lenia pod pache i troche posprzatac;-), potem zakupki i obiad:no: i tak w kolko:baffled:;-), chcialo sie rodzine to teraz trzeba robic:-D:-D:-D

Witam Was wszystkie jeju to całe wieki!!!!tyle mnie tu nie byo!!!Nawet nie zdążyłam Wam życzyc wesołych świat ani szczesliwego nowego roku jeju nooo nie miałam niesety dostepu do internetu pierw sie strułam czymś i cierpiałam masakrycznie wiec nawet kapa nie odpalałam..a potem jak juz wydobrzałam to neta nie miałam bo skonczyła mi sie umowa z neostrada a jej nie przedłuzyłam i musiałam nowa umowe podpisaći internet mam dopiero od wczoraj....Nawet nie wiecie jak teskniłam za Wami..i byłam taka zła ... ok przejde do rzeczy co U was jeju jeszcze nic nie zdążyłam poczytać pewnie zajmie mi to całe wieki ale warto z czasem sie wdroże w temat bo jestem tak z Wami juz w olecy nie weim na czym staneło co sie z wami dzieje i w ogole z Waszymi malenstwami... jeju....ale jestem wrocilam haha nic mi nie jest....dzis mam wizyte u lekarza moze dowiem sie w koncu kto uj mnie mieszka :) jejeu nie moge sie doczekac az podczytam Was co tam naskrobałyscie normalnie ciesze sie jak dziecko które dostało zabawke...całuje mocno....wroce jak tylko przeczytam te ksiazke kwiettniową....zajmie mi to troszke :)))))) pozdrawiam gorąco was!!!!!!!!!

LADY kochana normalnie kamień z serca tak się martwiłyśmy o Ciebie no i brakowało nam Ciebie ogromnie aż mi się humor poprawił :-D:-D:-D:-D:-D dobrze że wszytko gra i czujesz się ok nadrabiaj kochana co u ciebie i w ogóle

Kurczę ale super że jesteś życzę powodzenia na wizycie niech maluszek się ujawni....

RENIU ja leniu***e na maksa ale już nie długo nie długo...

no ładnie tak wkopać koleżankę w moderowanie:rofl2:

Laydy ty znowu powinnaś dostać po pupie. Zaraz idź na nasz prywatny wątek zostaw tam swoje namiary i spisz czyjeś by w razie czego było wiadomo co z tobą.

Reniu dobre hasło wyborcze :tak: Ja też jakoś lenia nie mogę się pozbyć :baffled: Ale teraz to już lecę posprzątać ;-)

Lady super, że jesteś :-) Martwiłyśmy się o Was. I tak jak Masiek napisała ( a Moderatora trza słuchać ;-) ), idź szybko na prywatny wątek i swoje namiary wpisz, żebyśmy miały kontakt z Tobą w razie czego :tak:

MASIEK moderatorku nasz kochany:-D:-D:-D:-D

LADY fakt na zamknięty idź!!!!strona 221 kwietnióweczek tam link wklejony przez Madziujkę i daj namiary bo pupa bedzie czerwona następnym razem.....aha i może się zdarzyc że od razu nie wejdziesz tylko po chwili....

Przeprasza nie chciałam Was martwic naprawde nie miałam jak sie z Wami skontaktowac zaraz podam wam mojk numer i dajcie swoje no chyba ze sa tam w watku o ktorym renia mi nadmienila :))) jeju to Wy nie wiecie jak ja sie ciesze ze tu juz z Wami jestem ze dalej moge z Wami przezywac :)))

u mnie nic nowego poza tym ze strasznie mnie w nocy bola nogi... nie moge ich ułozyc ale to nie skurcze w nogach tylko jakis ból co nie pozwala mi spac czy to od ciezaru czy co???Wy tez tak macie?ruchy dziecka mam non stop ostatnio całymi dniami mnie kopie czasami tak mocno ze az zebra mnie bola bo ciagle kopie mnie pod zebrami normalnie.....i juz kopniecia sa widoczne wybrzuszenia mam Wy tez?? jeju kiedy te 3 miechy nam jeszcze zleca :) Gratukluje studniówek Wam przede mna jeszcze troszke....juz siedze w domku cały czas mąż juz nie ma sumienia brac mnie ze soba...hahaha :)dzisiaj zamawiam sobie łóżeczko turystyczme dla dziecka :) ogladam wozki i tez mnie juz korci by je miec w domku :) a Wy???? Boże mam neta Was hahha nie moge uwierzyc nawet nie moge sie nagadac!!!!!

reklama
no jest nimfa jedna ... w dupe dostaniesz i tyle oooo czescccccc Lady:-D:-D
Masiek faktycznie bedzie fajoskim moderatorkiem:-Djestem za
Co do reszty dyskusji to ja uwazam ze ... przedwszytkim tlumy w domu po urodzeniu dziecka to nie jest nic dobrego(to tylko siedlisko krazacych bakteri na ktore swiadomie narazamy swoje dziecko a po co) ... dziecko musi sie zaklimatyzowac w domu , rodzice powinni pobyc przez jakis czas sami ze swoim malenstwem nacieszyc sie nim do woli a przedewszytstkim poznac.....dlatego u mnie jak uslyszalam ze chca sie zawlic jeszcze przed porodem.. i czekac :wściekła/y:to malo mnie szlak nie trafil , jasno i wyrazie powiedzialam ze sobie tego nie wyobrazam ku rozpaczy mojego malza (bo jak mozna mamusi odmowic czyt. tesciowej) mozna:-)przynajmniej ja potrafie:-)u mnie pielgrzymki rodzinne zaczna sie po 10 maja:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry