masiek
Mamy kwietniowe'08
moderatorem jeszcze nie jestem dopiero zgłosiłam, że mogę nim być
zobaczymy. jak tylko. na razie laydy i maja muszą uzbroić się w cierpliwość.
Laydy skurcze w nogach to brak potasu, pij sok pomidorowy, wcinaj banany i jak będziesz u lekarza to wspomnij o skurczach.
Maju spokojnie na pewno się wszystko ułoży, zauważyłam, że kobiety w ciąży i mające dzieci potrafią zrobić wiele byle tylko zapewnić im dobre warunki (oczywiście chodzi mi o normalne mamy nie te z przypadku) więc głowa do góry, do sierpnia dużo czasu. Maluszek będzie już całkiem kumaty w tedy:-)
Baby nie straszyć du przedwczesnymi porodami
normalnie zakaz. Mamy wierzyć, że będzie dobrze. No bo jak inaczej. W końcu dbamy o siebie i tych małych w brzuszku.
Nie świrować!!!

zobaczymy. jak tylko. na razie laydy i maja muszą uzbroić się w cierpliwość.
Laydy skurcze w nogach to brak potasu, pij sok pomidorowy, wcinaj banany i jak będziesz u lekarza to wspomnij o skurczach.
Maju spokojnie na pewno się wszystko ułoży, zauważyłam, że kobiety w ciąży i mające dzieci potrafią zrobić wiele byle tylko zapewnić im dobre warunki (oczywiście chodzi mi o normalne mamy nie te z przypadku) więc głowa do góry, do sierpnia dużo czasu. Maluszek będzie już całkiem kumaty w tedy:-)
Baby nie straszyć du przedwczesnymi porodami

normalnie zakaz. Mamy wierzyć, że będzie dobrze. No bo jak inaczej. W końcu dbamy o siebie i tych małych w brzuszku. Nie świrować!!!

, ale tak spokojnie do 38-39 to moglabys wytrzymac