reklama

Kwietnióweczki 2008

moderatorem jeszcze nie jestem dopiero zgłosiłam, że mogę nim być:tak:
zobaczymy. jak tylko. na razie laydy i maja muszą uzbroić się w cierpliwość.

Laydy skurcze w nogach to brak potasu, pij sok pomidorowy, wcinaj banany i jak będziesz u lekarza to wspomnij o skurczach.
Maju spokojnie na pewno się wszystko ułoży, zauważyłam, że kobiety w ciąży i mające dzieci potrafią zrobić wiele byle tylko zapewnić im dobre warunki (oczywiście chodzi mi o normalne mamy nie te z przypadku) więc głowa do góry, do sierpnia dużo czasu. Maluszek będzie już całkiem kumaty w tedy:-)

Baby nie straszyć du przedwczesnymi porodami:tak::tak: normalnie zakaz. Mamy wierzyć, że będzie dobrze. No bo jak inaczej. W końcu dbamy o siebie i tych małych w brzuszku.
Nie świrować!!!

reklama
MAJU Ciebie po prostu nie ma na liście i nie masz dostępu....trzeba napisać do Aniaslu ale nie wiem czy to robi madziujka bo ona się tym zajmowała czy np nasz kochany moderatorek Masiek nie wiem jedno co wiem to trzeba priv o dopuszczenie do listy ale nie każdy może to robic bo tak to by się każdy podpopisywał....a w sumie nie wiem co się dzieje z madziujką kurczę no....

ja tam mam gdzieś co rodzina powie, domek na 2tyg tylko dla nas i wsio. Są telefony, net itp. Jak będą chcieli to zadzwonią. Po porodzie piękna i świeża nie będę. W chacie znając nas będzie syf. I gdzie tu rodzinę zapraszać.
Moja przyjaciółka ta która całkiem niedługo urodzi zapowiedziała swojej rodzince, że choć tydzień chce być z mężem i dzieckiem sama, to jej matka cyrk urządziła, że ona ma prawo wnuka zobaczyć a jak nie to wyjeżdża:wściekła/y::wściekła/y: normalnie tydzień się boczyła. Teraz udaje, że nie wie o co chodzi. Mam nadzieję, że Kaś się nie złamie, bo jej mama jak wparuje jej to na pewno się nie opędzi:no:

MAJU Ciebie po prostu nie ma na liście i nie masz dostępu....trzeba napisać do Aniaslu ale nie wiem czy to robi madziujka bo ona się tym zajmowała czy np nasz kochany moderatorek Masiek nie wiem jedno co wiem to trzeba priv o dopuszczenie do listy ale nie każdy może to robic bo tak to by się każdy podpopisywał....

podlogi pomylam a sie przy tym zaziajalam:-D

Kasiu no jak by tak policzyl to maja pare metrow dalej:-D:-D do ciebie niz do mnie;-)

Silka nie chce zebys zle mnie zrozumiala ale 37tc to moze jednak ciut za wczesnie na porod:tak:, ja kazda ciaze mialam na podtrzymaniu i moja mala urodzila sie w 37 tc, no to nie bylam az taka zachwycona:-(, fakt jest sliczna i zdrowa, ale ja wybralam wczesniej tabletki na rozwoj plucek bo moj lekarz cos podejrzewal, nie wiem czy to mialo jakis wplyw, do ktorego one sie rozwijaja? nie zastanawialam sie:baffled:, ale tak spokojnie do 38-39 to moglabys wytrzymac:tak:, im dzidzia dluzej u mamy tym lepiej ( tak mi mowil moj gin:-)) ale ....kazdy chce cos innego;-):-)

spadam do sklepu i sie za obiadek biore

do potem:cool2:

Renia, wiem, że im dłużej tym lepiej :tak: Oczywiście jeżeli Synek będzie za mały, lub zbyt mało ważył, to nic na siłę nie zrobię. W 35 tygodniu jakoś będę miała usg, więc wtedy się dowiem czy takie wywołanie w 37 w ogóle jest u mnie możliwe :tak: Jeżeli Synek jeszcze będzie potrzebował posiedzieć w brzuszku, to będzie siedział dopóki sam nie zechce wyjść :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry