reklama

Kwietnióweczki 2008

dzień dobry kochane:blink:
Lady dobrze że jesteś i że wszystko oki bo martwiłyśmy się o Ciebie:happy2: to trzymam kciuki za wizytę aby maleństwo pokazało się czy to On czy Ona:happy2:
dziewczyny dziękuje za pocieszenie z tym mieszkaniem, mam nadzięję ze wszystko będzie oki, bo na dalszy wynajem tego co teraz mieszkamy ( jeden pokój +kuchnia + łazienka) nie będze już nas stać bo płacimy 1200zl za miesiac:no::dry:
Jeju dziewczyny dobrze że nie tylko mnie męczą myśli i sny o przedwczesnym porodzie też sie martwie zebym donosiła synka,a na stycziówkach wiecie że jedna urodziła już dzidzie w 31tyg:shocked2::szok: dobra nie stresuje was:-D idę teraz pod prysznic i musze porzadnie nasmarowac brzusio bo strasznie swędzi:baffled: znacie jakiś dobry sposóbżeby rozstępy nie swędziały:confused: bo ja juz normalnie nie mam do nich siły :no:

reklama
chciałam wejsc na ten watek ale otwiera mi sie cos takiego: i nie moge wejsc

LadyLajla, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

co do odwiedzin po porodzie.... ja mam nadzieje że moi teściowie nie beda nas nachodzic zbyt czesto bo mieszkaja 2klatki dalej:baffled: a jak coś to powiem Pawłowi że che zebysmy byli sami z malenstwem , zresztą mam nadzieje że on to zrozumie:tak:
wiec popieram po porodzie rodzice powinni byc sami z malenstwem w domu żeby wszyscy zdążyli sie przyzwyczaic do nowej sytuacji a dziadkowie moga zajrzeć tylko na chwilke przywitać sie z wnukiem/wnuczką:tak: i tyle:-p
co do tego wątku zamknietego .... ja dalej nie moge do niego wejść:-( i niewiem czemu:-(

Dziewczyny też mi się tak wyświetlało przez kilka pierwszych razy, ale potem już mogłam wejść :confused: Nie wiem od czego to zależy :confused: Trzeba chyba byłoby napisać do madziujki, bo to Ona załatwiała ten wąteczek, ale coś Jej nie ma... A może spróbujcie do anialu napisać na priv :confused:

maja, Lady juz nasz nowy moderator wszystko wie:tak: i napewno coas poradzi takze uzbrojcie sie w cierpliwosc:-D;-)

no ja nie mam tego problemu bo daleko od rodziny i nikt nie przyleci,ale pamietam jak to bylo, zaraz po porodzie jeszcze dupa(przepraszam) obolala, a tu sie wala bo pepkowe trzeba robic, a Ty siedzisz jak mozesz i czekasz kiedy pojda bo chcialabys sie polozyc i odpoczac:no:, takze to dobry pomysl dac sobie 2 tyg. urlopu po porodzie i dojsc do siebie:tak:, ale coz czasami z rodzina nie wygrasz :growl: jak przyjda nie wyrzucisz:wściekła/y:

LAdy cierpliwości masz dostęp zaraz wejdziesz na pewno...

MAJU zaraz sprawdzę czy masz dostęp czy jesteś na liście

KASIU dzień dobry:-)

reklama
ciotka RENIA:-) a co ty myslisz ze moi to maja dalej niz twoi .... nie moi sa zdrowo walnieci szczegolnie mamusi mojego malza :-D:-D:-D u mnie jest z tym odwieczny problem ;-).... do moich rodzicow dociera ale do mojej tesciowej nic nie dociera ta to ma menopalze od 15 lat wiec coz ja moge;-). ale teraz ich wszytkich zaltwilam nie ma pielgrzymek pojedynczo maja wszycy razem sie zwalic na tydzien posiedza i spierdaty:-)do nastepnego roku hehehehehehhe:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry