reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzięki Masiek za info...kurczę biedna madziujka ona się po tych szpitalach wyjeździ....

SILA juz 37....ja myślałam 38 my to mamy życzenia a dzieci nasze i tak pewnie same zadecydują:-D:-D:-D:-D:-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
mamusiu Alanka powinnaś dostać po pupie:tak::tak::tak: co ty się tam zamartwiasz i liczysz kiedy się urodzi jak wszystko jest dobrze, mamusia zdrowa, dziecie też. Czy ty chcesz na łepek ześwirować. Pooglądaj sobie zdrowe bobaski i uwierz, że na pewno wszystko będzie dobrze. Bo czemu ma być inaczej.
I nie siać czarnowidztwa. No mamy niby prawo się martwić ale bez przesady. W końcu nie po to męczymy się z wyborem wózka, kupujemy wyprawkę, tyle się naszukamy o wychowaniu i co?? Po co to nam skoro nie będziemy wierzyć, że się to nam przyda??

Silko masz prawo się martwić, nie przepraszaj, my jesteśmy po to by ci na to nie pozwalać, znaczy się po to byś za dużo sobie nie nawymyślała, bo potem ciężko przestać:tak:

Silka a jakim programem robisz te gwiazdki na zdjeciach mialal sie ostatnio Ciebie pytac ... bo mnie chlop moj prosil :tak:ale zapomnialam ale mi sie przypomnialo i sie pytam ......... a u mnie slonko dzis tak swieci jak na wiosne heheh ze zaraz wytocze swoje cielsko welkie na spacer....:-Da wogoel ide stanac na wage bo mnie ostatnio moj doktor nie zwazyl bo zapomnial ....wiec ide seeee humor popsuc:-(

kasia musiała przypomnieć o wadze:baffled::baffled::baffled::sorry2: jutro mnie czeka kucie bo krewki muszę spuścić do badań trochę, to jeszcze mnie zważą:szok::szok: aaa nie chcę, nie mogę.
Czy muszą mnie tym co chwila dobijać tym:confused::confused::confused: kobiety w ciąży nie wolno stresować:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry