reklama

Kwietnióweczki 2008

u mnie wieczorek zapowiada sie dobrze wlasnie moj malz robi krem do cielych lodow(bez podtekstow prosze) a ja robie spody od ptysi noooo i tak wlasnie wyglada moja dieta cud ....za chwile z reszty tego bialego dziwactwa co zostanie machne pare bezikow.............ale bede laska po tych 9 miesiacach:-D

reklama
Wieczorek kiepsko, wlasnie zwymiotowalam caly obiadek, zadzwonilam do lekarza swojego bo chyba sie wsciekne,ale mi powiedzial ze jak tyje to dobrze i nie da mi zadnych lekow. A tak poza tym ja mam na plusie 10 kg i gdby mi co nie co zostalo to by bylo super bo bylam az za chuda ( 43 kg ) a szczegolnie mogloby zostac w cycusiach:-). Ale tak naprawde to ciezko mi sie juz chodzi mimo mojego brzuszka ktory jest jak pileczka nie jest bardzo duzy tylko uciska na krocze. Dam rade czasami sobie poplakuje bo coz innego mam sie wyrzywac na dzieciach:-(:no:. One tez sie martwia o mame i dopytuja czy z nimi mialam tak samo??????:no:Dobrej nocki ide umyc dzieciaczki troche poczytam z corunia i do lozeczka. Jutro moze bedzie lepiej tez jest dzien.

Co do wagi:cool2:

Ja w pierwsze ciązy przytyłam 16 kg. Po porodzie spadło mi od ręki 10. Potem przez kolejne dwa miesiace jezscze ok 4. Ale to cholerne dwa za nic w swiecie nie chcialo zejsc:nerd:

A potem kiedy wróciłam do pracy i zaczełam godzić to wszytsko razem , zrobiło się lato a ja schudłam do wagi sprzed porodu i jezscze kilka kilo mniej. Byłam szczuplutka:tak:

Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie:happy2: Warto tylko przypilnowac tematu brzucha i kupic sobie koniecznie gacie obciskające i nosić je codziennie po porodzie:tak::tak::-p wmasowywac kremy, maści, robić brzuszki i bardzo tego pilnowac, bo ta niezsczesna oponka powraca:baffled::shocked2:i jest cholernym utrapieniem i tak zdołowanej z braku snu matki:sorry2:

Jeju zostały nam 3 miesiace:-p chyba zacznam byc podeksytowana :cool2:

Witajcie dziewczynki!
Widzę, że dzisiaj temat numer jeden to waga. Ja też mam już 8 kg na plusie:zawstydzona/y: a do końca jeszcze 3 miesiące... W poprzedniej ciąży to tyle dopiero na sam koniec miałam jak mnie ważyli w szpitalu,ale wtedy to młoda byłam;-)

a ja jak bylam mloda 13 lat temu to przytylam bagatela 25 kilo:-)a pozniej jak bylam troche mniej mloda to przytylam 17 kilo ................a teraz to zobaczymy:tak:stawiam na 17 ...................:-D
A slyszalyscie lub czytalyscie ze dzis Markowska powila swojego synka:tak: farciara ma juz z glowy.

jejku no błagam nie męczcie już wagi bo sprężyny pójdą;-)

witaj NiaNiu po przerwie mam nadzieję, że teraz już częściej się tu pojawisz:tak:
co do rożka mam już dwa ale nie z wkładką bo nie lubię utwardzanych (z doświadczenia na dzieciach w rodzinie)
a ręcznik z kapturkiem jeden już mam, wiem też, że na początku jak jeszcze będziemy mieć noworodka, to w ręcznik z kapturkiem fajnie owinąć dziecię, ale wytrzeć lepiej pieluszką flanelową, jest delikatniejsza:-)

reklama
wiecie co mam ochotę na torcik karmelowy:-p:-p:-p

ciekawe gdzie adunia?? zwykle wieczorkiem się odzywa:tak:

no i jak Lady po wizycie u lekarza, czy wiadomo kto u niej bryka:confused: ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry