reklama

Kwietnióweczki 2008

Poprawiłam se już MAJU bo zjadłam 30 dag MICHAŁkÓW mniam mniam już mi lepiej...a i mężulek zadzwonił i powiedział że dostaliśmy big pakę od znajomych dla dzidzi ale to opisałam na wątku zakupy po tych słodkościach nie usnę będę mieć energię:-D:-D:-D

reklama
no mi też słodkości poprawiają nastrój ;-):-D ja najbardziej lubie sobie podjeść, jak mam takie małe batoniki coś jak milkyway mniam mniam, wczoraj nawet jak wstałam w nocy na siusiu to zjadłam sobie jednego:zawstydzona/y::-D

na zdrówko Maju ja uwielbiam batony no nie mogę się oprzeć jak widzę...ciastka cukierki mniej ale np MICHAŁKI mniam mniam właśnie mi zostały jeszcze 4 sztuki i je zjem ale będę mieć powera....

a co tam, skoro mamy ochotę na coś słodkiego to pewnie brakuje troszkę magnezu;-):-D:-D ja na początku ciąży przez pierwsze 3 m-ce brałam cały czas magneB6 i wogóle nie jadłam słodyczy bo niemiałam ochoty, a teraz też biorę ale dopiero od kilku dni więc jeszcze mam zachcianke na batonika czasem, a co se bedziemy żałować:-p:-p waga duuża:sorry2: , ale trudno najważniejsze żeby Michaś rosnął zdrowo:tak:, a ja mam nadzieje ze setki:szok: nie przekrocze:-D:-D:-D

No to jestem ale tez na sekundke bo wszystko mnie boli nie wiem jak u Was to jest ale ja pod koniec dnia jestem strasznie wypompowana obolała i jak chodze to w kroczu czuje jakies obciazenie ciezej jest mi sie poruszac... no to juz po wizycie...lekrka powiedziala ze jeje sie wyniki moczu nie podobaja jakas infekcja sie wdarla ale nie grzybica tylko cos innego i musze to leczyc i przepisala mi globulki oraz tabletki do lykania dodatkowo witamine c i magnez i zmienila mi zelazo i w ogole masa tego.... a i hemoglobina niska.... jednym slowem musze sie leczyc...a tak poza tym wszystko jest ok kochane malenstwo ma sie dobrze... szyjka macicy ma dobre rozmiary...prawidlowy brzuszek bo miekki...dzidzius glowka do wyjścia... rozmairy malenstwa tez ok...serduszko mocno bije.... dzieki Bogu wszystko z nim ok a co bedzie??? o to jest pytanie albo jakas kiepska lekarka nie umie okreslic plci bo nie mogla niby zobaczyc a tyle sie patrzyla i powiedziala ze sie nie podejmuje odgadniecia plci bo nie widac... no ok ide niedługo na 3d tam mi moze powie specjalista wszystko.... tak poza tym nastepna wizyte mam dopiero 14 lutego i sie nie moge doczekac.... a suwaczka nie mama bo serio zadko kiedy mi cos wychodzi z tymi datami ja pisze taka date a tu wyskakuje calkiem inny tydzien wiec nie wsadzilam sama sobie zrobie suwaczek namaluje i wkleje jak mi sie uda hahaha:)

Niebo uwazaj kochanie na siebie ty i tak masz poród wczesniej niz my bo nosisz w sobie przecudowne bliznieta tylko poazdroscic :)Mąż to sie nie lada napracował...wypoczywajj... bedziemy czekac....

Niania no fajnie ze jestes ja tez mam sporo zaleglosci ale jakos je tu nadrabiam :)

Dziewczyny co z tymi telefonami noooo!!!!! nie moge tam wejsc a mam tylko dwa a chce byc z wami wszystkimi w kontakcie wraqzie czego nooooo!!!!

Ok lece spac miłej nocki do jutra tylko przetre oczka i juz u Was sie melduje.....albo dajcie mi tylko przepłukac jeszcze ząbki bo ten wywar od czosnku mam nieziemski hahahah biedne te moje chłopy hahahha no coż huham na zimno :)

DOBRANOC

ada - bardzo chętnie zaglądałabym częściej, ale nie mam siły siedzieć - mała mi skutecznie dokucza i uniemożliwia siedzenie długo przy kompie :-p chociaż leżeć też już nie mam siły :zawstydzona/y:

maja - nie zapomniałam, tak się czasami dzieje jak trzeba leżeć :zawstydzona/y: będę musiała chyba zacząć się za tymi wkładkami zacząć rozglądać, bo mam plamki na koszulkach:-D a jak noszę biustonosz to jest jeszcze ciekawiej :szok: My się za półtora tygodnia wybieramy szukać łóżeczka i komody na ciuszki, może wózki też przejrzymy :tak: bo chyba będą wcześniej niż w kwietniu potrzebne :sorry2:

A co do słodyczy to właśnie trzymam w ręku czekoladę :-D

Uciekam się uczyć o tranzystorach :cool: może coś z tego zapamiętam, choć matematykę dyskretną już obkułam ze zrozumieniem :tak: ehh te studia, dobrze że raz na 3 tygodnie zjazd jest, bo bym chyba zwariowała :-D inna sprawa że bym nie wyrobiła z obecnościami ... ale się rozgadałam :-p
Miłych snów ;-)

Lady - no to musisz kochana teraz dbac o siebie i łykać to co Ci lekarka zapisała:tak: a kiedy masz to usg 3d?:confused: to może wtedy innemu lekarzowi wyjdzie określenie płci;-):-)
Shiranee - no dobrze że masz zjazdy co 3 tyg:tak: mi zostało napisanie pracy i coś mi to nie idzie a już mi malutko czasu zostało bo do końca lutego mam zamiar oddać bopotem to niewiadomo jak będzie;-)
dobra kochane ja też zmykam do łóżeczka bo już mnie pupa boli od siedzenia przy kompie:zawstydzona/y: to do juterka miłych snów buziolki:happy2:

reklama
LADY no cóż na 3D to już na pewno....infekcje są zawsze w ciąży... przejdzie raz dwa...na hemoglobinę piję codziennie szklankę soku buraczków jest taki z hortexu żelaza nie mogę brać zrobię badania to zobaczę czy pomaga....

SHIRAANE przyjemnej nauki ale o taj porze to se odpoczywaj razem z córcią a ja chciałam rozpocząć studia po urodzeniu jak dzidzia będzie miała 6 miesięcy ciekawe czy nie zmienię studia ale pomyśle bo jedne mam a te drugie to raczej z pasji no zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry