reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY czemu nie możesz tam wejść masz dostęp nie kapuje:confused:

Dobra ja też jeszcze chile popatrzę i śpadam aaaaaa....kotki dwa

DOBRANOC

reklama
Sol super ze zajrzalas

madziujka wracaj do nas szybko

niebo trzymaj sie kochana

boshe co sie dzieje :szok:, wracajcie dziewuszki do sil ja trzymam kciuki za Was

a reszta nie objadac sie prosze;-):-)

dobranoc

witaj Silka! ty już na nogach zamiast wylegiwac się w łóżeczku?;-) ja to już od 6:30 dzisiaj działam, wstałam żeby starszego synka zapakowac i wyprawic w drogę- dziadkowie zabrali go na dwa tygodnie w góry i trochę mi smutno:-( niby to nie piewrwszy raz ale martwię się bo długa podróż przd nimi i potem na miejscu zeby im się nie zgubił...

Jolcia dzień dobry :-)

Nic się nie martw :tak: Synek sobie odpocznie, pozwiedza, powdycha górskiego powietrza i na pewno wszystko będzie oki :-) Zobaczysz jaki zadowolony wróci :tak:

Ja dziś nie mogłam spać, bo mój mężuś wstał wcześniej do pracy i postanowiłam, że ja też nie będę się już wylegiwać :tak: Wstałam, posprzątałam i czuję, że głodna jestem, więc trzeba śniadanko zjeść :happy2: A później ( pod wieczór ) idziemy sobie do kina :blink:

Aaa... Alanek dziś od rana tak puka, że mam wrażenie, że chce sobie wyskoczyć :-D Kochany Syneczek :-D

Kwietnióweczki wstawać ;-) Poooooooooooobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Dzien Doberek:-) I ja się witam od rana. Własnie wstalismy. Od dziś mam mocne postanowienie nie jedzenia słodyczy. Musze nad tym zapanowac, bo ani to zdrowe ani dobrze na moja wagę nie wpływa. Od dziś bede jes zdrowo:-p:-p:-p

Lady co to za lekarka, kóra nie moze stwiedzić płci:dry: Idź kochana jak najszybciej bo za moment bobasek bedzie tak duzy ze juz się dopatrzec bedzie ciezko:tak:

Lece robić zdrowe sniadanie:-p

Dzień dobry!!!!

Jak samopoczucie po nocy????U mnie ok spałam jak zabita...chyba po michałkach...:-D:-Dja nie obiecuję sobie nic ze słodyczami bo chyba nie dotrzymam....:-D:-D

SILA,JOLCIA,NiaNia dzień dobry...:-)

Jeszcz tylko powiem, ze stanełam na wage przed sniadaniem i dziś nieco łaskwiej zareagowała bo nie mam 67 tylko 65:tak::tak::tak: Czyli niby do przodu 7,5 kg:-p:cool2: bo wyjsciowo miałam 57,5 kg. Tralalalalalalalalal:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry