reklama

Kwietnióweczki 2008

dziewczyny, ja tylko na chwilke bo musze zrobić kolacyjke i wyprawić mężusia do pracy, na 28 dni mam konto i madziujka tez wiec wklejam wam conapisał jej mąż żebyście sie nie martwili :
madziujka
user_pro_offline.gif
napisała 07.01.2008 19:28

Madzia jest od soboty w szpilatu ale wszystko ok. Może jutro wyjdzie to wam napisze co i jak .Pozdrawiamy Madzia Martynka i Michał
:) Ludek Cudek... Nasz skarb
potem jeszcze do was zajrze a teraz lece:happy2:

reklama
zmykam, idziemy jeszcze na spacerek z psiakiem no i w piżamkę, bo jak tak dalej pójdzie wyjem wszystko co się znajduje w domu. Pisząc to zjadłam kubełek kisielu:-p

wiecie że Grzegorz Markowski lider Perfektu został dziadkiem, nosz normalnie a nie wygląda na dziadka nic a nic:-D:-D ale fajnie lubię jego córkę czyli Patrycję:tak:

N0 wlasnie pisalam o tym wyzej ze Markowska powila synka ... fajnie ma kobita:-)no ale trza bylo sie weczesniej do roboty zabrac a nie w lipcu :-) n0 n0 MASIEK pewnie ze wyglada MARKOWSKI na dziadka za wyglad dala bym mu dozywocie za glos nobla(powiedzmy) hehehe
MASIEK ty jak ta pizamke zalozysz to juz je nie sciagaj dzisiaj, bo jutro do doktorka idziesz na inspekcje tego i owegoooo;-):-D;-):-D

Cześć wam wieczorową porą ;-)
Mam nadzieję, ze jeszcze któraś mnie pamięta :-D Nie zaglądałam, bo nie mam ostatnio siły nawet siedzieć, lekkie rozwarcie, szyjka miękka i chyba skrócona, więc leżakujemy. Ale mam pytanko - czy u którejś pojawiła się już siara, bo mnie dzisiaj zaczęłay się kropelki pojawiać i chyba niedługo zainwestuję we wkładki laktacyjne, bo przecież oszaleć przyjdzie. Jakby mogła mi któraś na priva napisać jak sobie z tym radzić, bo przez ten weekend muszę pochodzić wbrew zaleceniom - mam zjazd na uczelni :-( i będę miała mało czasu siąść do kompa :zawstydzona/y:

Dobry wieczór!!!

Ja miałam zakręcone popołudnie tak ze mam dość

Shiraane tu nie dawno chyba parę dziewczyn pisało właśnie o tym,że leci im siara ale nie pamiętam które...no i wszystkiego dobrego zaglądaj do nas częściej jak masz czas...

KASIU sama bym podjadła takie ciacha ale mam batona i to razy dwa:sorry2:

NIANIA a ja dziś podczytywałam sobie forum od początku i tak se myślałam o Tobie gdzie się podziałaś ale fajnie,że jesteś...

MASIEK miłego wieczorku w piżamce...

LADY jak tam po wizycie

A kilogramami nie przejmujmy się wszystko zrzucimy nie ma co.....

NIEBO trzymaj się dzielnie będzie dobrze....

MADZIUJKA tobie też wszystkiego dobrego....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem już :tak::happy2: mężuś już w pracy a ja jak zwykle jak go niema buszuje na kompie:-D
Adusiu - co Cie tak zakręciło czemu masz dość:confused:
Zyczenia dla Madziujki i Martynki przekazane:tak:
Lady jak tam po wizycie:confused: wiesz już kogo nosisz w brzuszku?:confused:
Niebo to leżakuj i trzymaj się dzielniez chłopakami:happy2::tak:
Shirane fajnie że o nas nie zapomniałaś;-) co do siary to ja mam jużod 17 tyg więc się już zdążyłam do niej przyzwyczaić:baffled: co prawda jest trochę upierdliwa no ale cóż, dla dzidzi wszystko:tak: niewiem ile tego wycieka u Ciebie ale możesz sobie kupić wkładki laktacyjne albo jeśli są to małe plamki to ja sobie wkładamdo stanika waciki kosmetyczne:tak::-)
jutro jedziemy z Pawłem oglądać wózki, chociaż jakbyliśmy umoich rodziców to widzieliśmy w sklepie super wózio i nam się bardzo spodobał ale niestety nigdzie w internecie nie mogę takiego znaleść:-( był polskie firmy ed-re-ma model quest i miał taki fajny dodatkowy amortyzator w ramie a nie tylko w kołach:szok::-)

Ludzkiego gadania mam dość a ja to jestem pod szczególną obserwacją ludzi,bo mój mąż obcokrajowiec i czekają na moment żeby powiedzieć a nie mówiliśmy mam dość dosłownie....ludzie potrafią być okrutni mieszkałam za granicą i było super tu już nie wyrabiam mam dość...aż mi się płakać chce...przepraszam już nic nie gadam nie zamęczam...sory

reklama
Aduś nic się nie mart niektórzy ludzie mają taką dziwną naturę że masakra, ciagle by sie tylko czegoś czepiali zamiast patrzeć na siebie:wściekła/y: nie zamęczasz nas to nie przepraszaj po to tu jesteśmy żebyśmy się mogły miezysobą wyżalić jak nam jest źle prawda? no a teraz zjedz sobie coś słodkiego na poprawę nastroju :tak: ja tak zrobiłam wczoraj:-D a wszystko będzie dobrze a gadaniem nie ma się co przejmować najważniejsze że Ty i Twój mąż jesteście ze sobą szczęśliwi:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry