reklama

Kwietnióweczki 2008

Leonka dzisiaj oglądać nie będziemy, te badania to tylko po to by sprawdzić czy wszystko jest w porządku, krew, ciśnienie, waga:cool2:, szyjka itp. i tak te badania mam już rzadziej bo na szczęście moja ciąża przestała być zagrożona. Pewnie dzisiaj dostanę skierowanie na to badanie z glukozą:-p jami czyli w przyszłym tygodniu czeka mnie wypicie ulepka.
Może poproszę gina o uspokojenie młodego:-D

reklama
Właśnie MASIEk a ja se wczoraj uświadomiłam,że ostatnie dwie wizyty to wszystko po kolei prócz mej szyjki:confused::confused::confused: i teraz tak se myślę czemu...dopiero se to wczoraj uświadomiłam no cóż chyba następnym razem....

Aduś git, nie sprawdzają ci bo pewnie twoja ciąża nie jest zagrożona:tak:
no ja się trochę boje dzisiaj tego badania po ostatnim szaleństwie, wyda się czy nie, w końcu to dobry gin i chyba nic przed nim się nie ukryje:nerd: :-D

Mi się wydawało,że pewnie tak profilaktycznie co miesiąc się sprawdza szyjkę ale faktycznie może masz rację...cóż poproszę następnym razem jak nie zbada mnie....:sorry2: eeee tam Masiek chyba nie będzie wiedział chyba,że pozna po twej mince...:-);-)

Dziewczyny mnie bada moja ginka co wizytę i sprawdza szyjkę :confused: Wydaje mi się, że to norma, a ciąża już od dawna nie zagrożona :confused: Aduniu, ja na Twoim miejscu bym się spytała czemu :tak:

masiek, nie dowie się na pewno, jeżeli mu sama nie wygadasz ;-)

SILA mi się tez to dziwne wydaję czemu mnie nie badano następnym razem spytam i poproszę o badanie bo mi sie wydaję że to chyba powinno się badać moja ginka prowadząca badała mnie co miesiąc a tu ni....a u niej będę początek lutego w sumie za 4 tygodnie

Wiecie co ja to mam porąbanego faceta:wściekła/y:, dzwoni z pracy, że może wykupić wycieczkę do Chorwacji, no fajnie kiedy, no tak na czerwiec, i mówi, że już prawie zarezerwował termin od 1czerwca, no to się go pytam czy sam leci, on zdziwiony. I mu mówię, że przecież Leon będzie jeszcze za mały na takie wakacje. A on zdziwiony:baffled:
Mówię mu, że oki we wrześniu, październiku.A on się upiera przy czerwcu:confused: Nosz cholipa jak policzyć, to mogę być jeszcze w połogu itp. I się pchać, z maluszkiem:shocked2:
I teraz będzie smęcić trzy dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja nawet nie pomyślałabym, że ginka może mi szyjki nie sprawdzić :no: Badanie to podstawa !! A powiedz mi co w takim razie Twój ginekolog robi podczas wizyty :confused: Rozmawia z Tobą tylko :confused:

Ja właśnie wcinam drugie śniadanko, bo na obiadek jeszcze za wcześnie, no i czekam na Piotrka, żeby z Nim razem zjeść :-) A zaraz jadę do sklepu na małe zakupki :happy2:

Jak wrócę, to zajrzę :tak:

SILA masz rację tylko usg badania krwi mocz itp ciśnienie waga wszystko prócz tego....aż zaczynam myśleć teraz...i się lękam trochę

MASIEK może przekonaj go na wrzesień czerwiec chyba za wcześnie
ja miałam wyjeżdżać ale w lipcu ale se odpuszczę tym razem i przesunę na inny termin

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry