masiek
Mamy kwietniowe'08
No nawet nie pomyślałam, że to może być ważne. Ja już jestem przyzwyczajona, że na kontrolce gin ogląda wyniki badań, coś tam sobie zapisuje, gada po czym prosi o wskakiwanie na fotel
poogląda brzusio no i zagląda gdzie trzeba;-)
Choć teraz jak tak sobie pomyślę, że jednak fakt mam dobrego gina. Bo oprócz brzuszka sprawdza węzły chłonne, ogląda kostki i nadgarstki, w oczy zagląda. Ale jak coś to szybko wyłapuje zmiany. Nie bez przyczyny dostał wyróżnienie w rodzić po ludzku, a często słyszę, że potrafi czynić cuda.
No i dlatego myślę jednak, że jak mu nie powiem to i tak sie domyśli
poogląda brzusio no i zagląda gdzie trzeba;-) Choć teraz jak tak sobie pomyślę, że jednak fakt mam dobrego gina. Bo oprócz brzuszka sprawdza węzły chłonne, ogląda kostki i nadgarstki, w oczy zagląda. Ale jak coś to szybko wyłapuje zmiany. Nie bez przyczyny dostał wyróżnienie w rodzić po ludzku, a często słyszę, że potrafi czynić cuda.
No i dlatego myślę jednak, że jak mu nie powiem to i tak sie domyśli

Chyba dała by mi znać jak by coś się działo. Ostatnio jak ją widziałam to brzuszek jej się wyraźnie obniżył. Choć ja mam przeczucie, że jeszcze sobie pochodzi z brzuchem. No ale jak się mylę??