Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sama jestem ciekawa co by powiedzial, Chorwacja to w koncu nie tropiki;-), zmieniajac temat- a to skubany ze poznal no
, ale widzisz ze to w ogole nie szkodliwe
a wrecz przeciwnie
, no to teraz az uszy beda pekac
SUPER;-)
, jak nabierzesz sil i odpoczniesz to stesc po krotce co tam u Was, tutaj w miare spokojnie, no Niebo bidulka tez musi uwazac:-( i duzo lezec, no i ja jutro ide do polskiego lekarza takze moze w koncu sie dowim co u mnie slychac- ciekawe ktora ciotka o tym pamietala
;-)
, chwalne sie jutro

, co dwie szurmiete to nie jedna;-)

domyslając sie co oni robili

chociaż zanim wyprawiłam mężusia do pracy to musiałam być troche obrażona, no bo obiecał że rzuci palenie jak kupimy nowy samochód ( co zrobiliśmy w wekend chyba sie nawet nie pochwaliłam;-)
taką mam skleroze
) a tu dzisiaj widzę że w szafce przybył nowy karton papierosów
a co to ma być ja mu jeszcze pokaze
ja musiałam rzucić chociaż nie przyszło mi to łatwo bo akurat nie byłam w tej grupie która samoczynnie odrzuciło od fajek, ale wkońcu mi się udało, bo to dla naszego maleństwa więc jak ja dałam rade to on też musi
a co, niedość że nie musi nosić brzuszka ani rodzić i znosić tych utrudnień ( mdłości zgaga itp) to musi sie jakoś poświecić dla maluszka nie
ale jestem okropna, ale trudno
wyjdzie mu na zdrowie

) a tu dzisiajpatrze do szafki a tam nowy karton papierosow
o nie co to to nie, nie ma tak dobrze, ja rzuciłam to on też musi
musi być sprawiedliwie nie