reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
masiek a mozeTY poprostu zapytaj jakiegos pediatre i juz:-) a nie my tu sie bedziemy zastanawiac:-D sama jestem ciekawa co by powiedzial, Chorwacja to w koncu nie tropiki;-), zmieniajac temat- a to skubany ze poznal no:szok:, ale widzisz ze to w ogole nie szkodliwe:-D a wrecz przeciwnie:-D, no to teraz az uszy beda pekac:sorry2: SUPER;-)

Madziujka jak dobrze ze juz jestes, bo wczoraj to tu zgroza powialo:szok:, jak nabierzesz sil i odpoczniesz to stesc po krotce co tam u Was, tutaj w miare spokojnie, no Niebo bidulka tez musi uwazac:-( i duzo lezec, no i ja jutro ide do polskiego lekarza takze moze w koncu sie dowim co u mnie slychac- ciekawe ktora ciotka o tym pamietala:-p;-):-D, chwalne sie jutro
Kasia a Ty tez spac nie mozesz ;-), fajnie by bylo to bysmy sobie nocne pogawedki zrobily:-D:-D:-D, co dwie szurmiete to nie jedna;-):-D

hej ja tylko na chwile powiem dwa słowa i spadam bo z tych emocji brzuszek mnie boli

W MYM ŁONIE OD 26 TYGODNI GRASUJE...

S A N D R A
A
N
D
R
A

Sandra Sanderka

Boze dziewczynka!!!

Śliczna zdrowa dziewczynka!!!!!

Jestem najszczesliwsza pod słoncem ide to opić sokiem z limonki!!!!!!!

Kocham Was normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak zejde na ziemie to do was zajrze a poki co jestem jeszcze chyba w niebie hahahahah buzka:)

LADY GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI SAnDRY!!!!!

MADZIUJKA na prawdę pisałaś eska ja nic nie dostałam...cholera zarz sprawdzę nr czy dobrze napisałam....aż ie sprawdzić

KASIU już to pisałam ale jesteś the best...

MASIEK to ok ze gra gitara...

dobry wieczór;-)
Lady - moje gratulacje, no ale się cieszysz będzie parka:tak::-D:-D
Madziujko - dobrze ze już wróciłaś i że wsio oki:tak::-)
Masiek - no nie ładnie:-p ja na zamknięty nie mogę wejść:no: i normalnie muszę się domyślać co z tym Wojtkiem zmajstrowaliście:tak:;-)

no właśnie kobitki moja wyobraźnia pracuje na maxa:-D domyslając sie co oni robili:tak::-D
Aduniu, u mnie też dzisiaj humorek dobry:tak: chociaż zanim wyprawiłam mężusia do pracy to musiałam być troche obrażona, no bo obiecał że rzuci palenie jak kupimy nowy samochód ( co zrobiliśmy w wekend chyba sie nawet nie pochwaliłam;-):-D taką mam skleroze:baffled:) a tu dzisiaj widzę że w szafce przybył nowy karton papierosów:wściekła/y: a co to ma być ja mu jeszcze pokaze:-D:tak: ja musiałam rzucić chociaż nie przyszło mi to łatwo bo akurat nie byłam w tej grupie która samoczynnie odrzuciło od fajek, ale wkońcu mi się udało, bo to dla naszego maleństwa więc jak ja dałam rade to on też musi:tak: a co, niedość że nie musi nosić brzuszka ani rodzić i znosić tych utrudnień ( mdłości zgaga itp) to musi sie jakoś poświecić dla maluszka nie:confused: ale jestem okropna, ale trudno:-D wyjdzie mu na zdrowie:tak:

reklama
och kobietki nawet sobie nie wyobrażacie jak moja wyobraźnia pracuje jak się musze domyślać co się tam działo :-D:-D:-D
u mnie też dzisiaj humorek oki:-D
oczywiście musiałam suszyć głowę mojemu P bo obieacał ze rzuci palenie jak kupimy nowy samochód ( co zrobiliśmy w wekend ale chyba sie nawet nie pochwaliłam;-) bo taka mam skleroze:baffled:) a tu dzisiajpatrze do szafki a tam nowy karton papierosow:wściekła/y: o nie co to to nie, nie ma tak dobrze, ja rzuciłam to on też musi:-D musi być sprawiedliwie nie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry