Cześc laseczki kurde tak sie przed chwil do Was rozpisałam..a tu nagle w przeciagu jednej chwili cały tekst mi zniknął coś nacisnełam nooo... i musze od nowa....a wiec jesli chodzi o 3 d to tez mama nadzieje ze na nim juz ujrze kogo przywitam 22 kwietania
jeju to badanie robi tylko facet obdzwonilam pol wrocka i musze isc ale ja sie wstydze zawsze chodze do kobiet masakra nie wiem jak to bedzie dygam jak nie wiem nie dosc ze sie zawsze stresuje przed kazda wizyta czy wszystko jest ok a teraz dodatkowo dojdzie mi stres ze facet bedzie mnie badal jak ja to przejde sama nie wiem...
Silka Ty rodzisz 1 farciara jak nie weim ale Ci zazdroszcze czas oczekiwania juz masz taki krociutki
)
dzisiaj mialam rece pelne roboty sprzatanie gotowanie bla bkla bla
mialam zajezec do was juz duzo wczesniej ale wchodzac na kompa pierwsze co weszlam na allegro patrzec za lozeczkami czy jakies nowe doszly bo jeszcze sie wstrzymałam nic nie zamawialam....
Widze ze ciagle poruszany jest temat wagi.... ja na moja wchodze nie mal za kazdym razem jak jestem w toalecie hahahhaha
no to teraz 100....do..... hahahah
powidzice mi pamietacie na samym poczatku ciazy przez kilka miechow piersi byly takie nabrzmiale... nawet niekiedy siarka sie pojawiala a teraz mi jakby zmiekly i nic nie ma to normalne??? Wy tez tak macie ? czy mi sie pokarm juz nie produkuje....
Sila też wez pod uwage ze Ty wcale nie koniecznie musisz urodzic w terminie moze to sie stac 2 tygodnie wczesniej jak i pozniej.....wiec szkoda by bylo bys w tym zblizajacym okresie byla sam.....
Ja przy pierwszej ciazy gdy zblizal sie termin porodu tak sie balam ze jak zaczne rodzic to jeszcze zemdleje albo bede mial takie skurcze ze nie bede nawet w stanie zadzwonic po kogos...wiec do rodzico sie przenioslam tydzien przed data... bo moj maz miala akurat nicki i samam byłam w domku....teraz jestem odwazniejsza....
Silka Ty rodzisz 1 farciara jak nie weim ale Ci zazdroszcze czas oczekiwania juz masz taki krociutki
dzisiaj mialam rece pelne roboty sprzatanie gotowanie bla bkla bla
Widze ze ciagle poruszany jest temat wagi.... ja na moja wchodze nie mal za kazdym razem jak jestem w toalecie hahahhaha
no to teraz 100....do..... hahahah
powidzice mi pamietacie na samym poczatku ciazy przez kilka miechow piersi byly takie nabrzmiale... nawet niekiedy siarka sie pojawiala a teraz mi jakby zmiekly i nic nie ma to normalne??? Wy tez tak macie ? czy mi sie pokarm juz nie produkuje....
Sila też wez pod uwage ze Ty wcale nie koniecznie musisz urodzic w terminie moze to sie stac 2 tygodnie wczesniej jak i pozniej.....wiec szkoda by bylo bys w tym zblizajacym okresie byla sam.....
Ja przy pierwszej ciazy gdy zblizal sie termin porodu tak sie balam ze jak zaczne rodzic to jeszcze zemdleje albo bede mial takie skurcze ze nie bede nawet w stanie zadzwonic po kogos...wiec do rodzico sie przenioslam tydzien przed data... bo moj maz miala akurat nicki i samam byłam w domku....teraz jestem odwazniejsza....

, ale masiek czemu Ty nad ta Chorwacja sie nie zastanowisz? czemu nie chcesz bo podroz, klimat czy co ? sorki ze pytam ale my na koniec maja jedziemy do Polski, no i nasze maluszki bede w podobnym wieku wiec
..., a poza tym ja nic nie widze zlego w podrozowaniu z maluchami:-(, takze oswiec stara glupia ciotke Renate:-);-)
, ja juz mam gotowa gromadke i cza ja do szkoly na 8.50 odstawic takze nawet jakbym bardzo chcala to sie nie da
, nie wiem cos usnac nie moge i tak sie moge meczyc nawet do 1 w nocy
, chyba to kolejny etap ciazy