reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześc laseczki kurde tak sie przed chwil do Was rozpisałam..a tu nagle w przeciagu jednej chwili cały tekst mi zniknął coś nacisnełam nooo... i musze od nowa....a wiec jesli chodzi o 3 d to tez mama nadzieje ze na nim juz ujrze kogo przywitam 22 kwietania :) jeju to badanie robi tylko facet obdzwonilam pol wrocka i musze isc ale ja sie wstydze zawsze chodze do kobiet masakra nie wiem jak to bedzie dygam jak nie wiem nie dosc ze sie zawsze stresuje przed kazda wizyta czy wszystko jest ok a teraz dodatkowo dojdzie mi stres ze facet bedzie mnie badal jak ja to przejde sama nie wiem...

Silka Ty rodzisz 1 farciara jak nie weim ale Ci zazdroszcze czas oczekiwania juz masz taki krociutki :))

dzisiaj mialam rece pelne roboty sprzatanie gotowanie bla bkla bla :)mialam zajezec do was juz duzo wczesniej ale wchodzac na kompa pierwsze co weszlam na allegro patrzec za lozeczkami czy jakies nowe doszly bo jeszcze sie wstrzymałam nic nie zamawialam....

Widze ze ciagle poruszany jest temat wagi.... ja na moja wchodze nie mal za kazdym razem jak jestem w toalecie hahahhaha :)

no to teraz 100....do..... hahahah

powidzice mi pamietacie na samym poczatku ciazy przez kilka miechow piersi byly takie nabrzmiale... nawet niekiedy siarka sie pojawiala a teraz mi jakby zmiekly i nic nie ma to normalne??? Wy tez tak macie ? czy mi sie pokarm juz nie produkuje....

Sila też wez pod uwage ze Ty wcale nie koniecznie musisz urodzic w terminie moze to sie stac 2 tygodnie wczesniej jak i pozniej.....wiec szkoda by bylo bys w tym zblizajacym okresie byla sam.....

Ja przy pierwszej ciazy gdy zblizal sie termin porodu tak sie balam ze jak zaczne rodzic to jeszcze zemdleje albo bede mial takie skurcze ze nie bede nawet w stanie zadzwonic po kogos...wiec do rodzico sie przenioslam tydzien przed data... bo moj maz miala akurat nicki i samam byłam w domku....teraz jestem odwazniejsza....

reklama
wo raju ale się zasiedziałam,
gadam z wami robię projekt a tu 14 prawie.
A je powinnam być za 15min u doktorka:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
dzwonię że się spóźnię, taksówkę wzywam. walnięta mama Leona:errr::rofl2::rolleyes:

Laydy ale referat na pisałaś;-) :rofl:mi z cycków cieknie przeważnie rano jak się obudzę i pomyślę czule o moim mieszkańcu w brzuchu, w ciągu dnia też czasem chyba kupię jakieś wkładki, bo nie przecieka mocno tylko to coś lepkie jest i mi się cycki kleją do stanika:oo:

dobra zmykam.
Mogę zaniknąć na trochę bo dzisiaj jadę do babci po doktorku mniam obiadek zjeść, a jutro do Nekli prawdopodobnie pojadę na weekend albo i dłużej. Więc nie bać się moją nieobecnością.
Jak co to mam tel do Silki i Adusi :tak:

trzymajcie się <buźki>

Masiek-----kurde to ja sie teraz zastanawiam czy ze mna i moimi piesrsiatkami wszystko ok Tobie cieknie a mi cycuszki zmalaly i takie miekkie sie zrobily nawet siarki juz nie widac co sie dzieje ze sie wczoraj lekarki nie zapytałam ale wtedy nie myslalam o cycolkach tylko o moim sloneczku....ale dzis ide na 3d na 19 mam wiec zapytam sie...jeju ale sie denerwuje ze juz moge sie dowiedziec kto tam jest :) a jesli sie rozczaruje a maalenstwo sie zle odwrioci... ajj.....ok mykam musze meza obudzic bo spi za dlugo cos :)pewnie sie na mnie wydrze hahaha i powie ze nie mam sumienia haha no ale ja sie tak za n jim stesknilam codziennie od 3 w nocy do 12 rano pracuje....no 2 godzinki prawie spi juz no hahaha nie mam serca co? hahahaa buzka lece wieeczorkiem bede to wam zdam relacje czy cos nowego wiem :)trzymnajcie kciuki:)

Silka to fakt ze wycieczka w marcu to dosc ryzykowna sprawa:szok:, ale masiek czemu Ty nad ta Chorwacja sie nie zastanowisz? czemu nie chcesz bo podroz, klimat czy co ? sorki ze pytam ale my na koniec maja jedziemy do Polski, no i nasze maluszki bede w podobnym wieku wiec:baffled:..., a poza tym ja nic nie widze zlego w podrozowaniu z maluchami:-(, takze oswiec stara glupia ciotke Renate:-);-)

Sila ja nie moge spac i nie martw sie nie spie do 12:-D, ja juz mam gotowa gromadke i cza ja do szkoly na 8.50 odstawic takze nawet jakbym bardzo chcala to sie nie da:confused:, nie wiem cos usnac nie moge i tak sie moge meczyc nawet do 1 w nocy:wściekła/y:, chyba to kolejny etap ciazy:-D

pozdrowionka dla reszty, zajrze potem

Czesc baby;-)
Ja dzis od samego rana latam z moim chlopem po urzedach i dopiero teraz zasiadalm do kompa.
MASIEK ja bym sie zatanowila i to grubo nad wyjazdem z 1,5 miesiecznym dzieckiem to tak sie wydaje zmiana klimatu , upal nie odpoczniecie tyko sie umeczycie ... pogadaj ze swoim wojtkiem o innym terminie:tak:
SILKA zainwestuj w mlotek wrazie cooo i wybij swojemu wyjazd w marcu co innego jakbyc miala termin na koniec kwietnia ale ty masz prawie tak jak ja ..... moj oststnio tez cos sapal o spotkanku ale w maju w Polsce ze znajomymi z naszej klasy ja ze stoickim spokojem nic nie mowilam .... pozniej tylko slyszalam jak rozmawial z kumplem przez tel i mowil ze on nie bedzie na spotkanku, bo male dziecko w domu i jakby pojechal to nie mial by gdzie wracac:-D:-D:-Dto sie nazywa wychowany dobrze chlop....za to go kocham.
LEDY u kogo robisz Usg 3d ja ostatnio jak bylam w Polsce robilam u dr. FUSCHA d0bry fach0wiec a przytym bardzo symaptyczny.... pow0dzenia ;-)
IDE DALEJ POCZYTAC COSCIE TAM NAGRYZMOLILY JAK MNIE NIE BYLO

WItam...
tęsknił kto za mną ;-)?

Jesteśmy w domku już..umęczona jestem strasznie..ale Martynka wcale ;-) Moje słoneczko..To co przeżyłam to koszmar..ale teraz juz będzi wsio dobrze kuniec kropka.
Musze nadrobić co u Was!!

Aduś pisałam sms do Ciebie ...gratuluję synusia!!!

Kasiu już jest oki. Martynka tak cudnei tańczy mi w brzusiu faluje cały to cudny widok ..miałam czas sie an nia napatrzeć.
Moze mi ktoś skróci co u Was b chyba pól dnia będe nadrabaić :-D

u nas wszytko dobrze Masiek bedzie moderatorkiem , Silka w srode miala dola ale juz lepeiej , ADUNIA bedzie miala syna , Nia NIA sie pokazala ostatnio , LADY poszla na USG 3d i dzis pewnie sie dowie co grasuje w jej brzuchu ... czekamy na wiesci. U MAIJ tez wszytko dobrze , RENIA siedzi na necie do pozna to juz nie dobrze.....:-D:-D:-D:-D pominelam wiele ale co ja na to poradze nie zrobilam tego specjalnie :-D:-D:-Dto by bylo tyle moze ktorac z dziewczyn cos dopisze:tak:ah KACHUREK t0 fajna babka pomimo ze stomatolog :)

reklama
Jestem.
Madziujka witaj:-) dobrze, że jesteś już z nami.

Laydy tymi cyckami się nie przejmuj, bo teraz one działają jak im hormony zaszaleją, teraz to nic nie znaczy, małe, duże, grube.twarde. Masuj codziennie oliwką by skóra była jędrna jak trza i wsio:-)

Renatko ja nie mam nic przeciwko jeździe z małym dzieckiem, ale nie tak od razu i to w ciepły rejon. Ja na końcówce połogu, dziecię które dopiero zacznie coś kojarzyć. Dlatego nie mówię nie, ale najwcześniej we wrześniu. Najpierw musimy się poznać z Leonem.

ale z Kasi sprawny donosiciel

I wiecie co pan doktorek poznał, coś po ukrwieniu.
No i pozwolił na więcej, tylko nie mamy szaleć za bardzo:-):-):-):-):-)
Bo ponoć dobrze wpłynęło to na ukrwienie macicy:happy2:
No i w ogóle jest super, krew, mocz, ciśnienie trochę niskie, ale jak na mnie i tak dobre. No i jeśli ten stan się utrzyma mam szansę rodzić naturalnie, ba jeśli nie będzie żadnych komplikacji to gin pozwoli mi rodzić w wodzie:tak::-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry