reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ja też chcę iść i do kosmetyczki mojej muszę się wybrać ale nie wiem co z zrobić z włosami marzy mi się odmiana a nie wiem co...muszę pomyśleć i uderzyć

No pewnie Ada, trzeba się upiększyć :tak: Ja będę robić to co zwykle, czyli blondzik i brązik :-) Już doczekać się nie mogę, bo moje włoski średnio wyglądają :wściekła/y:

Ja muszę pomyśleć co tu machnąć na mym łebku...zaraz coś poszukam a ja wczoraj wieczorem się najadłam i nawet śniadania nie chce mi się jeść ale umówiłam sie z koleżanką to chyba cosik małe zjem

Ada, ja też wczoraj troszkę się przejadłam, bo wieczorkiem jeszcze mandarynki i loda wciągnęłam, ale śniadanko obowiązkowo musi być ;-) A Tobie miłego spotkania z koleżanką :-)
Ja idę pod prysznic sobie.

Papapapaapapapa:happy2:

Ja się już wyprysznicowałam i siedzę ubrana tylko pejfumek nie mogę a zaraz przed ciąża kupiłam se me ulubione i co i czekają mam nadzieję że dzidzi się spodobają i nie będzie płakać jak się wyperfumuje nimi w ogóle to liczę,że z chwila urodzenia mi to przejdzie więc je wezmę na porodówkę już:-D:-D

A i znowu 2 styczniówki urodziły

Dzień dobry.
Rano skoro świt byłam oddać a właściwie spuścić krew i oddać kubeczek z moim żółtym płynem;-) ledwo wróciłam, całe szczęście, że Wojtek ze mną był, bo chyba zasnęła bym po drodze.
Kochany pojechał do pracy ja do domku trochę się przespałam no i trza się obudzić bo na 14do przychodni ginka muszę jechać:baffled:
wczoraj grzecznie zasnęłam w piżamce tylko buziaka dostałam. Zasnęłam ale nie było to takie łatwe bo jak tylko wygodnie się umościłam Leon zrobił sobie dyskotekę:confused2: nosz normalnie szalał dobą godzinę potem się trochę uspokoił i czułam jak się rusza ale już spokojnie.
I pomyśleć, że jeszcze tak całkiem niedawno czułam w środku taką delikatną piłeczkę :shocked2:

reklama
MASIEK dzień dobry!!!!

Daj znać oczywiście po wizycie...:-) co i jak z Leonkiem....

Ja wczoraj też do spania a mój urwis gdzie tam i sie tak uśmiałam bo jak kładę się na boku robi mi się małe wybrzuszenie i jak dotykam to nagle ruchy i tak drażniłam wczoraj małego co się uspokoił to ja znowu pukam w to wybrzuszenie i się przekręca ale się uśmiałam z mojego małego biedactwo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry