reklama

Kwietnióweczki 2008

Adunia ty mi tu nie gadaj ze masz brzydkie imie ... bo u mnie jakby byla kolejna panienka to wasnie miala byc Ada.
Ledy u Reni jest juz dziewuszka wiec druzyny raczej nie bedzie ... moze taka mini druzynka:-D
A wiecie ze ja o tym gaskanku brzuchola nie wiedzialam... a taka juz stara matka ze mnie:-D
wogole to glowa mnie dzis boi jak cholera ze az panadol lykneam:-(
ide kolacje jesc poznie zajrze a wy piszcie co by nudno w ten weekend nie bylo.... zaraz wracam:-)

reklama
Adzia zarąbiste uczucie..... tylko ze moje kopy to tak teraz są pod żebrami czasmi bolesne..ze czasami az mam wrazenie ze nozke gdzies tam usadowil i nie moze wydostac centralnie pod zebrami..... ciekawe jaki to ma zwiazek z tym gładzeniem po brzuszku...i czemu to moze spowodowac skurcze nie kumam ...ja sobie to wytłumaczylam tak.... ze jak głaszczemy to mały chce moze wyjsc i to powoduje skorcze moze głupoty gfadam hahahah sama nie wiem :)?

Jak Ci sie wieczór zapowiada? kurde moj synek siedzi na drugim kompie i pocina w gre jakąś mój mąż z kolei połóżył sie juz a ja niby zmeczona ale sie cholernie nudze spac mi sie nie chce....

A i powiedz mi jak TY to robisz imie weszam na twój link z imieniem i tam napisalam i ten plik zapisałam sobie na kompie a jak przesylam na te forum to takie male literki czemu? nie wiesz?

Kasia ale siara no własnie wychodzi jak was dokladnie podczytuje cos mi sie wydawało że Renia ma samych synków ...Reniu wtybacz poprawie sie bede uwazniej studiowała nasze forum.....gafa na 102....

LAdy ja taka ciemna masa mam ci wytłumaczyć wpisujesz imię potem pod spodem masz wielkość ja chyba wpisałam smaller chyba tak to sie piszę pobierasz pod spodem kod po zatwierdzeniu i wklejasz w swój podpis....mam nadzieję,ze nic nie pokręciłam bo ja z kompami kulawa jestem

a ja w łożku działam na kompie podziałam i potem walne się spać i taki mój wieczorek

przed chwilą sprawdzałam jeszcze raz tłumaczę wpisujesz imię potem wybierasz kolor itp ja wpisałam smaller potem gliteer my way potem grab it(chyba taka nazwa) wyskakuje kod pobierasz drugi i zapisujesz w swoim podpisie

ok ostatnia próba :) ja chyba tez zaraz pojde spac chyba bo mnie oczy juz bola ode tego kompa trosske sie na nim zasiedziałam takze miłej nocki do juterka :)))))))))))))))))))))))))) kolorowych "_ moze przyśnia nam sie nasze pociechy :)

Bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje:-)

Kasia No dobrze wykrakalas:-D:-D:-D ale powiem Ci ze gdzies tam gleboko to ja to juz dzien po bzykaniu wiedzialam ze to admiral:-D, tylko ta nadzieja:-D

Lady nic sie nie martw w koncu jeszcze tyle czasu mamy to sie lepiej poznamy;-):tak::-D, ale fakt mam juz ksiezniczke ktora mi podbiera wszystko co wymienilas a nawet wiecej:-D

No dziewczyny normalnie jestem w szoku z tym glaskaniem, my Kasiu to chyba rzeczywiscie juz stare dupy jestemy:-D;-):-Di teraz to wszystko inaczej dziala, bo ja pierwsze slysze, jak to nie glaskac??:szok: ja nic innego nie robie:tak:, dobrze ze ten internet jest przynajmniej cos wiem:cool2:

Paulina poznasz nas nic sie nie martw nas sie nie da zapomniec takie jestesmy superanckie- Dziewczyny no zle mowie??;-)

Witajcie.Jestem troche spóźniona z witaniem tutaj, ale wcześniej nie miałam internetu i postanowiłam mimo wszystko zalogować się na tym forum.Mam na imię Karola i 26 kwietnia zostane mamą Majeczki.

Zapomniałam napisać, że mam 24 lata i mieszkam w Rabce razem z mężem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry