A
ada04
Gość
Kogo jeszcze dziś nie przywitałam to dzień dobry!!!!
SILA poimprezowała i śpi ze swoim chłopem ciekawe co oni robią;-):-)
MADZIUJKA ja patrzę na ciuszki i mi się chce wyć a do rożka to nie mam niestety kogo wsadzić żeby se ponosić
no chyba że mą psinke malutką
A z tym nacinem krocza to różne opinie generalnie powinni nacinać w razie potrzeby jak dzidzia nie może wyjść i my nie musimy się zgodzić z tym,że niby skąd ja mam wiedzieć czy muszą naciąć czy nie kiedyś to robili non stop teraz to chyba zależy od szpitala....zresztą różnie opinie słyszałam więc najlepiej niech powiedzą dziołchy co rodziły bo mnie to dopiero czeka....
LADY dawaj grabę ja też masa ciemna jak chodzi o komputery z suwaczkiem to męczyłam się do 5 miesiąca

A ja wróciłam ze spacerku pól godzinki temu żeby wdechnąc powietrze i zrobic miejsce dla obiadku i ruszam z mym bratankiem na spacer a potem mam oglądać film a potem wieczorkiem oczywiście babyboom bo to me drugie życie dziewczynki bez was żyć nie można...
a u nas weekend i gwarno tyle nas wesoło....
SILA poimprezowała i śpi ze swoim chłopem ciekawe co oni robią;-):-)
MADZIUJKA ja patrzę na ciuszki i mi się chce wyć a do rożka to nie mam niestety kogo wsadzić żeby se ponosić

no chyba że mą psinke malutkąA z tym nacinem krocza to różne opinie generalnie powinni nacinać w razie potrzeby jak dzidzia nie może wyjść i my nie musimy się zgodzić z tym,że niby skąd ja mam wiedzieć czy muszą naciąć czy nie kiedyś to robili non stop teraz to chyba zależy od szpitala....zresztą różnie opinie słyszałam więc najlepiej niech powiedzą dziołchy co rodziły bo mnie to dopiero czeka....
LADY dawaj grabę ja też masa ciemna jak chodzi o komputery z suwaczkiem to męczyłam się do 5 miesiąca

A ja wróciłam ze spacerku pól godzinki temu żeby wdechnąc powietrze i zrobic miejsce dla obiadku i ruszam z mym bratankiem na spacer a potem mam oglądać film a potem wieczorkiem oczywiście babyboom bo to me drugie życie dziewczynki bez was żyć nie można...
a u nas weekend i gwarno tyle nas wesoło....