Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LEYDY nie daja znieczulenia przy nacieciu gdyz organizm wytwarza tyle oksytocyny ze nic sie prawie nie czuje a zreszta naciecie robia w momecie skurczu :-):-)Siemka zasiedziałam się na allegro kurde szukam ciuszków na wyjscir i nic sie jeszcze nie dopatrzyłam.....
szkoda ze nie daja znieczulen jak sie nacina haha boze czemu ja sie tego tak boje.... najbardziej to wiecie czego sie boje ze u nas w polsce teraz takie cyrki sie dzieja ze szok... moja kuzynka niedawno rodziła....i ja przyjecli a kobieta co była po niej w kolejce na porodowke dowiedziala sie po 30 minutach ze jeje nie przyjmą bo nie ma wolnych łózek i biedna w tych bólach musiała jechac dalej szukac .... Boze ale nam zycie komplikuja.....nie dosc ze tyle sie człowiek nacierpi to tak dowalaja.....

zobaczymy w dzięwiątym wtedy co powiem pewnie będę trzęsła nogami ile wlezie....ja się nie boje bo nie wiem co mnie czeka

, a jak bedzie wieksze to ja rezygnuje
, i nawet nie bedziecie mialy czasu zastanawiac sie co, gdzie, kiedy, czy sie bac, to jest wszystko tak zaprogramowane, ze same zobaczycie, pojdzie jak z platka a potem to bedziecie takie dumne ze bedziecie mogly gory przenosic
:-)